eu_valet_panorama
Catrin fick skrapa fram 1,8 miljoner åt sin mamma. Foto: Pressbild

Märstabo skrapade hem 1,8 miljoner på Triss

Catrins mamma skrapade tre Klöver-symboler på Triss och Catrin fick därmed bege sig till Nyhetsmorgon för att skrapa fram bonusen som resulterade i 1,8 miljoner.

centrum_artikel_host

Catrins mamma fick en oväntad julklapp när hon vann 1,8 miljoner kronor i Trisslotter som del av julklappsleken. Under julfirandet skrapade hon tre Klöver-symboler och vann därmed 15 000 kronor i månaden i tio år. Dottern, Catrin, var på plats på TV4 Nyhetsmorgon för att skrapa fram vinsten åt sin mamma. Den valda lotten ger Märstabon en extra guldkant på vardagen, och Catrin hoppas kunna ta med sin mamma och syster på en efterlängtad resa till Kiruna. Emmy Altemyr, kommunikationsspecialist på Svenska Spel Tur, gläds med vinnaren och hoppas att de kommer iväg på sin drömresa. Lotten köptes på Raouf Servicehandel Ab.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Nytt koncept för Sigtuna Möte

Nöjesnyheter Sigtuna Möte, en årlig tradition med sina rötter i det sista jordbruksmötet från 1912, tar i år en annorlunda form. Istället för två dagars marknad har arrangörerna valt att koncentrera allt till en enda dag – lördagen den 31 augusti.

Över 700 nya svenska medborgare i kommunen

Kulturnyheter Under 2023 fick över 700 invånare i Sigtuna kommun möjligheten att kalla sig svenska medborgare. För att fira denna viktiga milstolpe bjuder kommunen in till den årliga medborgarskapsceremonin på Borgmästarängen den 6 juni, Sveriges nationaldag.

mp_helsida_eu
sigtunakampen_helsida
connys_helsida

Nu träder nya öppettider i kraft

Kulturnyheter Biblioteket i Märstas nya öppettider trädde i kraft under månaden: - Vi förstår att många tycker att det är tråkigt och vi har gjort vårt bästa för att hitta det alternativ som vi hoppas ska påverka våra besökare minst efter att ha studerat besöksstatistiken. Men förändringen kommer självklart ändå att märkas av för våra besökare, det är oundvikligt, säger bibliotekschef Åsa Veghed.

eldsjal2024_helsida

Nu ger förre polischefen ut bok om kriminaliteten i Märsta

Kulturnyheter Christoffer Bohman, en tidigare polischef, avslöjar i sin kommande bok "Hundra in i döden" den växande oorganiserade gängkriminaliteten i Sverige. Med ett unikt inifrånperspektiv beskriver han dramatiska händelser från knarkbeslag till dödligt våld, och belyser samtidens komplexa kriminella landskap.

Babblarna kommer till Kulturum

Kulturnyheter Babblarna kommer till Märsta den 28 december med en sprakande föreställning i Kulturum. Efter att ha genomfört imponerande 950 färgglada föreställningar tar de med sig något nytt och spännande för de små: ”Babblarna & Tjingeling-affären”.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
eu_valet_outsider
connys
eldsjal2024_out
sigtunakampen_outsider
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out