Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Tredje gången gillt för Sharks

LOS ANGELES. De var utklassade senaste gången Vancouver Canucks gästade San Jose.

Då fick Sharks stryk med 1–10.

Och för fem dagar sedan blev det 1–4 i Vancouver.

Men i natt, svensk tid, tog San Jose revansch med en 4–3-seger hemma i SAP Center.

Fabian Zetterlund blev målskytt i matchen mot Vancouver.

Fabian Zetterlund, 24, var en av målskyttarna.

Med ett vasst direktskott skickade han in 2–1 med knappt sex minuter kvar av den andra perioden.

– Zetterlund ser mer komfortabel ut nu i Sharkströjan än när han kom hit under slutet av den förra säsongen. Han har redan gjort fem mål i höst, det säger det mesta, kommenterade förre assisterande coachen i klubben, Drew Remenda, i tv-sändningen med NBC Sports California.

Boeser för Vancouvers tredje mål

San Jose var aldrig i underläge den här kvällen.

Mikael Granlund bjöd på ett hisnande solonummer när han gav Sharks ledningen med 3–2 tidigt i den tredje perioden och när Mike Hoffman skickade in 4–2 en minut senare hade man skaffat sig ett övertag som Canucks inte kunde ta sig ur.

Man reducerade visserligen med drygt tre minuter kvar efter att ha plockat ut målvakten Casey DeSmith, men kom inte närmare

För lagets tredje mål svarade Brock Boeser, framspelad av av J.T. Miller och Elias Pettersson.

Det var Elias 21:a assist och 29:e poäng på 22 matcher den här säsongen. Det ger honom en plats bland de tio bästa i poängligan.

Tv: Här tacklar han domaren