Tredje raka förlusten för Kulusevskis ”Spurs”

Dejan Kulusevski kom inte närmare än en stolpträff när hans Tottenham föll mot Aston Villa.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Kirsty Wigglesworth

Annons

Efter en flygande start på Premier League-säsongen går det trögare för Tottenham nu.

När Londonlaget var tillbaka i spel efter landslagsuppehållet skulle man försöka vända en negativ trend efter förluster mot Chelsea (1–4) och Wolverhampton (1–2).

Och visst började det bra hemma mot Aston Villa. Giovani Lo Celso gav "Spurs" ledningen i den 22:a minuten. Dessförinnan hade svenske anfallsstjärnan Dejan Kulusevski hunnit med att pricka stolpen efter en fin soloräd.

Annons

Annons

Men Aston Villa är ett lag som är svårt att bryta ned. Pau Torres kvitterade sent in i den första halvlekens tilläggstid. Och i den andra halvleken sprang sig Ollie Watkins fri och placerade in det avgörande 2–1-målet till gästerna.

Resultatet innebär att Aston Villa går förbi Tottenham i tabellen, upp på fjärde plats.