Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lady Gaga

Lady Gagas nästa gig: ”Fortnite”

Efter att Lady Gaga blev viral på sociala medier med frågan ”what is fortnight?” kommer hon nu debutera i spelet.

Det är i samband med lanseringen av säsong två av ”Fortnite Festival”.

Lanseringen sker den 22 februari, skriver Entertainment weekly.

Senaste nöjesnyheterna med Expressen
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

För ungefär fyra och ett halvt år sedan blev Lady Gaga viral på sociala medier efter frågan ”What is fortnight?” - alltså ”Vad är fortnight?”. Nu debuterar popartisten i spelets universum, vilket avslöjades i ett inlägg på hennes konto på torsdagen.

I ett inlägg på Lady Gagas konto på torsdagen framgår det att kommer artisten att dyka upp i spelet i samband med lanseringen av säsong två av ”Fortnite Festival” som startar den 22 februari. Spelet är beskrivet som ”musikdrivet och rytmbaserat”. 

Förra säsongen var det The Weeknd som var huvudartist. Om Gagas debut följer samma mönster kommer en samling av hennes låtar att släppas. 

I så fall går hon i många stora artisters fotspår. Bland annat finns Eminem, Ariana Grande, Travis Scott och Bruno Mars tillgängliga i spelet.

https://twitter.com/ladygaga/status/1759986415415459972?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1759986415415459972%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=about%3Asrcdoc

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.