Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

IFK Norrköping

Tim Prica nära flytt till IFK Norrköping

Tim Prica ser ut att ha gjort sitt klubbval.

Anfallaren kommer inom kort att skriva på för IFK Norrköping och han väntas ansluta inom kort för att läkarundersökas av klubben.

Tim Prica återvänder till svensk fotboll.
Foto: PASCU MENDEZ / BILDBYRÅN
Foto: JÖRGEN JARNBERGER / BILDBYRÅN

Det var i förra veckan som Expressen avslöjade att Ålborgs Tim Prica jagades av IFK Norrköping och IK Sirius och att 21-åringen valde mellan de båda klubbarna.

Efter några dagars betänketid ser Prica nu ut att ha gjort sitt val och anfallaren kommer att skriva på för IFK Norrköping. Inträffar inget oförutsett väntas han alltså ansluta till Norrköping inom kort för att läkarundersökas och skriva på kontraktet.

Väljer Norrköping

Därefter kan Peking presentera spelaren.

Därmed går IK Sirius miste om spelaren och man får man se sig om efter andra alternativ och där har Expressen tidigare berättat att man visat intresse för Joel Voelkerling Persson samtidigt som man har en del andra namn uppe på bordet.

Tim Prica lämnade Malmö FF för Ålborg i augusti 2020. 21-åringen har gjort 13 mål och fyra assist på 60 matcher och även varit på en kort lånesejour i WSG Tirol. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.