Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tom Cruise

Cruise träffade flickvännens barn – sen gjorde han slut

Filmstjärnan Tom Cruise träffade omryktade flickvännen Elsina Khayrovas barn för första gången. 

Bara dagar senare gjorde han slut, hävdar The Sun.

Elsina Khayrova.
Foto: Instagram
Tom Cruise.
Foto: DANIEL LEAL / AVALON / STELLA PICTURES/AVALON AVALON

I slutet av förra året kom uppgifter om att Hollywoodstjärnan Tom Cruise, 61, hade hittat kärleken i Elsina Khayrova, 36. Hon är dotter till ryske politikern Rinat Khayrov som är en av president Vladimir Putins allierade.

– De var oskiljaktiga, det var tydligt att de var ett par. Han verkade helt betagen av henne, sade en källa, som ska ha sett paret tillsammans på en fest i London, till Daily Mail.

Tidigare i månaden rapporterades att Cruise och Khayrova hade varit öppna inom bekantskapskretsen med att de var tillsammans.

– Det är välkänt bland Elsinas bekanta att hon och Tom nu är ett par. De har kommit varandra mycket nära de senaste veckorna men är noga med att inte bli fotograferade tillsammans eftersom de vill värna om sin integritet, sade en källa till tidningen.

”Förhållandet nådde helt enkelt vägs ände”

Men nu ska Cruise ha gjort slut med Khayrova ”bara dagar efter det att han träffade hennes barn”, skriver The Sun

Förhållandet ska dock inte ha avslutats på ett sätt som resulterade i att ont blod väckts hos någon av dem. 

Detta var viktigt för Cruise och Khayrova eftersom de har lägenheter i samma byggnad i London.

– Om det hade avslutats på ett sätt som lämnade en bitter eftersmak kunde det ha varit besvärligt om de skulle stöta på varandra i hissen. Det finns inga upprörda känslor mellan dem, förhållandet nådde helt enkelt vägs ände, säger en källa till The Sun.

Cruise har varit gift tre gånger, med Mimi Rogers (1987–1990, Nicole Kidman (1990–2001) och Katie Holmes (2006–2012). Han har tre barn.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.