Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

David Beckham

Betalar 50 000 för att se ut som David Beckham

Här är senaste skönhetstrenden i New York.

Enligt Daily Mail är män beredda att betala drygt 50 000 kronor för att operera sina bröstvårtor.

Allt för att se ut som David Beckham, 48.

– Det här är en grej, säger läkaren Marc Everett till tidningen

Beckham om tuffa tiden: "Folk spottade på mitt fönster"
David Beckham, med kläder på kroppen, i samband med Baftagalan i London tidigare i februari.
Foto: ANDY RAIN / EPA
David Beckham efter en match med LA Galaxy 2012.
Foto: REX / TT NYHETSBYRÅN

David Beckham har varit en stilikon sedan han slog igenom i slutet av 1990-talet. Han har haft fler frisyrer än de flesta har under en livstid, bland annat populariserade han samma frisyr som Sagan om ringen-karaktären Legolas är känd för i början av 2000-talet. 

Nu har Beckham startat en ny trend.

Enligt Daily Mail är flera män i New York redo att betala drygt 50 000 kronor för att få likadana bröstvårtor som den brittiske fotbollsikonen. Läkaren Elie Levine, med praktik på fashionabla Upper East Side, berättar för tidningen att han gör ingreppet varannan vecka.

– Att förminska sina bröstvårtor är absolut en uppåtgående trend, säger han till tidningen.  

Operationen går ut på att vävnad från under bröstvårtan tas bort för att sedan sys fast på ovansidan så att bröstvårtan ser mindre ut. Trenden grundar sig, enligt Daily Mail, i att män vill bära allt tightare skjortor, och därmed inte vill att deras stora bröstvårtor ska synas genom kläderna.

Män betalar 50 000 för att se ut som Beckham

Då har flera män valt att rikta blickarna mot David Beckham, vars bröstvårtor beskrivs som idealet då de är små, symmetriska och har formen av en mandel. 

– Det här är en grej. En patient som bor i New York kom till mig i fredags och sa att han ville att hans bröstvårtor skulle se ut som David Beckhams, säger läkaren Marc Everett. 

Ingreppet tar en dryg timme att genomföra. Läkaren Elie Levine säger att åtta av tio som väljer att göra operationen bor i New York, men att resten av patienterna kan komma från var som helst i världen. 

– Om de har på sig något tajt med smal passform syns deras bröstvårtor tydligare. Det gör dem obekväma. De vill inte behöva fokusera på vad de har på sig, säger han.  

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.