Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Var det starten på en förväntad formsvacka?

Var Villaförlusten starten på en poängfattig period för Fulham?

I lördagens match mellan Manchester United – Fulham 16.00 lutar PL-spelet åt en komfortabel seger för hemmalaget.

De får även merparten av hörnorna i matchen.

Niklas Borg.
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG
Var Villaförlusten starten på en poängfattig period för Fulham?
Foto: ISABEL INFANTES / BILDBYRÅN

En turbulent höst har bytts mot ett lag i flyt. Efter fyra raka segrar har faktiskt United fått upp spåret på topp 5 och till och med en CL-plats. Vem hade trott det när det blåste orkan runt tränare ten Hag. Men spelet är inte superstabilt och stämningen skör efter all pajkastning som varit.

Starten avgjorde helgens möte mot Luton (b). Manchesterlaget hade 2-0 efter sju minuter och det kändes som matchen skulle bli en transportsträcka. Hemmalaget kom dock snabbt in i spelet med en reducering och var inte en helt lugn andrahalvlek för United.

Lite samma sak mot Villa (b). Ledning, men andra halvlek blev jobbig. Då kunde McTominay avgöra med 2-1 i 86:e minuten, inte helt rättvist.

Fulham kommer till Old Trafford med en Villa-förlust (h) i bagaget från i lördags (1-2). Men även där höll Cottagers på att få med sig en poäng. Laget har överraskat genom att ta viktiga pinnar där man väntat på att Fulham ska falla igenom efter tätt matchande och tunn trupp.

Var förlusten mot Aston Villa starten på den förväntade formsvackan?

Ska Manchester United vara med och kriga om de attraktiva Europaplatser krävs tre poäng här! På onsdag väntar Forest (b) i FA-cupen och söndagen därpå skräckderby mot City på Etihad Stadium.

Hemmalaget producerar bra framåt, men lite väl slaskiga bakåt. Försvarsmässigt underlättar det inte att Luke Shaw är out här efter skada i senaste matchen. Lindelöf trolig ersättare på vänsterbacken.

Tror United löser uppgiften här och kan man få hål på motståndet tidigt så kan det rinna i väg utan att man förtar sig.

BORGS BÄSTA SPEL

HUVUDSPELET

Som huvudspel spelas Asian Odds Manchester -1 mål till oddset 2.15 eller bättre (insatsen tillbaka vid uddamålsvinst Man Utd). Är man lite kall så kan nog detta odds gå upp en tiondel när kick off närmar sig.


SIDOSPELET

Analysen här är ju att Fulham inte ska orka stå emot och då kommer heller inte deras offensiv vara stark. Därför känns det som United kommer vara det lag som producerar klar majoritet av hörnorna. Har man då en ledning att bevaka behöver man inte tokanfalla. Som sidospel spelas Under 11 hörnor totalt i matchen till oddset 2,10.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.