Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tiger Woods

Ilskan mot Charlie Woods, 15: Får skydd av vakter

Det råder hysteri kring Charlie Woods, 15.

Världsstjärnans son förföljdes av ilskna åskådare under sin tävling – och tvingades ta hjälp av vakter.

Foto: Joe Robbins / TT NYHETSBYRÅN
Foto: Joe Robbins / TT NYHETSBYRÅN
Charlie Woods.
Foto: Joe Robbins / TT NYHETSBYRÅN
Elin Nordegren.
Foto: CLIFF HAWKINS / AFP TT NYHETSBYRÅN

Är man son till Tiger Woods och spelar golf på tävlingsnivå är det svårt att hålla sig under radarn. Det har Charlie Woods fått uppleva när han i veckan ställde upp i Lost Lake Golf Club, Florida, i hopp om att kvala in till PGA-tourtävlingen i Palm Beach nästa vecka.

Woods hade en tuff första dag med 16 slag över par. 

Då blev det inte bättre av beteendet hos åskådarna. Charlie Woods, som hade sällskap av sin svenska mamma Elin Nordegren men utan pappa Tiger, följdes av ett 50-tal åskådare runt banan. Delar av publiken bröt mot reglerna för att komma nära 15-åringen på banan och ska ha blivit upprörda när de stoppats, skriver The Palm Beach Post.

En kvinnlig åskådare ska ha gått fram mot Woods och krävt hans autograf. När personen blev tillrättavisad av en anställd ska hon ha börjat skrika och argumentera i närheten av honom.

Kaoset runt Charlie Woods var så stort att det kunde ha slutat illa om det inte vore för hans beskydd i form av två vakter, skriver Florida-tidningen. En av dem ska ha varit en polis från den lokala poliskåren.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.