Sök

Så går det för Hannah & Amandas bolag

Amanda Schulman och Hannah Widell. Foto: Press

Jon Wahlqvist

Jon Wahlqvist

Webbredaktör

Succéduon har lämnat bokslut för ett av sina bolag.

I slutet av förra året lämnade Hannah Widell och Amanda Schulman över det operativa ansvaret för poddbolaget Perfect Day. Istället ska Karolina Sandberg och Tove Barkestad ta över medan grundarparet är kvar som strategiska rådgivare.

Samtidigt ska de ta “nya, mer kreativa och internationella roller” inom Pophouse som äger Perfect day sas det i samband med förändringen.

Det kanske också kan göra så att duon får lite tid över till annat. Till exempel till bolaget som heter Hannah & Amanda AB. Enligt bolagets verksamhetsbeskrivning är det där paret jobbat med programledaruppdrag, konstnärligt skapande, litteraturuppdrag och jobbar som konsulter inom mediebranschen och med att ta fram skönhetskoncept.

Sett till det senaste bokslutet som precis dykt upp på Bolagsverket så skulle det bolaget behöva lite uppmärksamhet. Under det senaste räkenskapsåret som avslutades sista augusti förra året omsatte bolaget 490.000 kronor och gjorde en förlust på 836.000 kronor. 

Det kan jämföras med förra året då omsättningen låg på 3,4 miljoner kronor med en vinst på 2,8 miljoner. 

Det ska sägas att det var 2022 rekordår för bolaget och att fjolårets siffror ligger mer i linje med vad bolaget har omsatt tidigare.

Vill du vara först med det senaste? Ladda ner Breakits app här och aktivera pushar – då missar du aldrig en viktig nyhet.

Läs mer