Gå direkt till sidans innehåll

Överskattat United stöter på problem

Överskattat United kan få problem mot Fulhams snabba kantspringare.

Skrällvarningar utfärdas på Bomben-kupongen.

ANNONS: Lämna in expertens spel 

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag 

Foto: HANNAH MCKAY / BILDBYRÅN

Dagens bästa 

United har fått mycket beröm för sitt spel på sistone men det är främst för att Garnacho, Fernandes och Höjlund börjat producerat poäng för laget. Spelmässigt är det inte så mycket som skiljer mot hur det såg ut under hösten.

Försvaret är fortfarande inte på den nivån man kan förvänta sig av ett topplag. Idag ställs man mot Fulham som har snabba kantspringare som är duktiga på att hitta ytor bakom backlinjen. Jag är övertygad om att vi kommer att få se Fulham skapa en hel del chanser i matchen. Det råder ingen tveka om att United ska vara favorit hemma på Old Trafford men oddset är alldeles för lågt på ettan.

Det gör att jag blickar mot bortasidan i stället. Fulham att vinna med Asian Handicap +1.0 finns att spela till oddset 1,88.

Dagens Premier League-Bomben bygger jag runt hemmastarka Villa. Nottingham har haft enorma problem defensivt senaste veckorna. Precis som jag varit inne på tidigare varnar jag för Fulham på kupongen och även Everton har goda möjligheter att skrälla mot ett skadedrabbat Brighton.

SPELFÖRSLAGET

Man Utd – Fulham: Fulham +1.0 Asian Handicap

Odds: 1,88

ANNONS: Lämna in expertens spel

Bomben

Dagens Premier League-Bomben bygger jag runt hemmastarka Villa. Nottingham har haft enorma problem defensivt senaste veckorna. Precis som jag varit inne på tidigare varnar jag för Fulham på kupongen och även Everton har goda möjligheter att skrälla mot ett skadedrabbat Brighton.

SYSTEMFÖRSLAGET

A. Man Utd – Fulham

0, 2, 3 – 1, 3, 4

B. Brighton – Everton

1, 3, 4 – 0, 2, 3

C. Aston Villa – Nottingham

2, 3, 4 – 1

243 rader, spelstopp 15.59

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag

Matchlistan

Aston Villa – Nottingham 1

Villa kommer från en stark insats borta mot Fulham i den förra omgången. På hemmaplan har man varit starka och mot ett skadedrabbat Nottingham får Villa gälla som klar favorit. Ettan rekas!

Brighton – Everton 1

Everton har gått segerlösa från sina åtta senaste matcher i Premier League. The Toffees vann motsvarande möte förra säsongen med 5-1. Brighton har Joao Pedro på skadelistan. Avslag på ettan.

Crystal Palace – Burnley 1

Palace valde till slut att gå vidare från Hodgson. Nu hoppas man att deras tränarbyte ska ge effekt direkt mot nykomlingen Burnley. Gästerna har inte varit tillräckligt bra defensivt i ligaspelet.

Man Utd – Fulham 1

United har stått för flera fina insatser på slutet med en stekhet Höjlund i spetsen. Defensiven har varit direkt svag i vissa matcher. Fulham kommer att få sina chanser i det här mötet. Favorit i fara...

Barcelona – Getafe 1

Alonso, Gavi, Torres och Baldé ser ut att missa matchen för Barcelona. Hos Getafe saknas skadade Arambarri. För Barcas del har inte spelet sett strålande ut trots en stabil resultatrad. Sval etta.

Bournemouth – Man City 2

Grealish och Gvardiol befinner sig fortsatt på skadelistan för City. Trots en stark resultatrad så går det att sätta frågetecken runt Citys form efter insatserna mot Chelsea och Brentford.

Bayern München – RB Leipzig 1

Efter tre raka förluster blev det klart att Tuchel lämnar Bayern efter säsongen. Bayern underpresterar kraftigt sett till vilka spelare som finns att tillgå. Leipzig saknar backen Klostermann. Svag etta.

Arsenal – Newcastle 1

Det är ett revanschsuget Arsenal efter veckans insats mot Porto. Det finns en handfull frågetecken hos hemmalaget inför mötet men Newcastles skadelista är ännu längre. Mycket talar för ettan.

Almeria – Atletico Madrid 2

Almeria är fortfarande segerlöst i La Liga efter 25 omgångar. Det som talar för Almeria är Atleticos bortaspel. Det blir svårt för Atletico att ladda om efter CL-matchen mot Inter i veckan. Avslag!

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Har du vad som krävs för att få 13 rätt? Gör upp om miljonerna i helgen!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Stryktipset