Gå direkt till sidans innehåll
V75-tips

En farlig outsider om det blir tempo

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Halmstad. 

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD / TR Media / Malin Albinsson
Fredrik Edholm.
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG

V75-1

2 Winner Brodde svek en smula senast och måste vara lite bättre den här gången om det ska räcka till seger även om läget är perfekt. 6 Major Ass samtt formstarke 7 Randemar R.D. ska man inte räkna bort helt och hållet. 11 Game Brodde kan vara en outsider om det blir bra tempo på tillställningen.

V75-2

Här är det en eller många som gäller. 10 Cassius Clay D.E. har övertygat i ett par V75-lopp och formen är säkert intakt. Det som möjligtvis kan ställa till det är fjärdespåret i volten, men felfri ska han ha bra chans att runda samtliga. Jag nämner 6 Börtas Ankare och 9 Hamilton Atout som tänkbara motbud.

V75-3

3 Sweetman vann enkelt från ledningen senast och från ett bra spår kan det bli en repris den här gången. Given på kupongen. 5 Edibear avgjorde den tunga vägen senast på V75 och formen bör vara fortsatt uppåt. Utmanar. 6 Four Guys Dream är ju grundkapabel men formen är ett litet frågetecken.

V75-4

10 Cypress Point avslutade godkänt förra helgen i ett tempostarkt lopp., Med två genomkörare i kroppen och täta starter kan det komma en riktigt vass prestation på lördag. Hon är min vinnare vid första anblicken. Duon 3 Kovi Stream och stall Kolgjinis 7 Xia Lloyd ska räknas på den övre halvan.

V75-5

6 Kipketer Mearas är en spännande fyraåring som vann direkt efter vila senast och borde göra sig gällande även här. 8 Caton  har varit väldigt rejäl vid segrarna på slutet och måste räknas trots åttondespåret. 9 Vancouver High har visat att han duger på V75 och har lopp i kroppen efter en paus.

V75-6

Ursvårt! 12 Moses Boko börjar från ett besvärligt läge men jag är inte främmande för att han kan lösa uppgiften om formen är den rätta. På fina lägen ska både 1 Frankie Godiva och 3 Mellby Indigo ha lite chans. 9 Judge D. fungerar bra bakifrån också. 4 So Far Away Ås med lopp i kroppen?

V75-7

1 Utah Southwind har formen på topp och blir inte innerspåret en fälla tror jag att andra V75-segern på kort tid kan bli ett faktum. 6 Shejk var fin senast och ska inte vara golvad trots tuffare motstånd här. 5 Maserati Hall förlorade som favorit på V75 i lördags men kan ta en snabb revansch.