Gå direkt till sidans innehåll

Odds i underkant – avslag på favoriten

Revanschsuget Girona löser tre poäng på hemmaplan. 

Målsnål tillställning att vänta i Premier League.


ANNONS: Lämna in Amrounis systemförslag här 

Foto: SCOTT WILSON / STELLA PICTURES / PA
Foto: FREDRIK AREMYR / BILDBYRÅN

Det är ett blandat utbud med allt ifrån svenska cupen till Premier League. En av höjdpunkterna är Maidstone från divisionen under National League i England som skrällde sig vidare mot Ipswich i den förra omgången. Nu väntar en ny utmaning då Coventry står på andra sidan. Får vi se en ny superskräll?

Dagens bästa spel hittar vi i spanska La Liga där Girona tar emot Rayo Vallecano. Succélaget Girona har en formkurva som pekar neråt men man har också mött väldigt svårt motstånd senaste omgångarna. Det blev 0-0 mot Sociedad men Girona var närmast segern. Borta mot Real var laget chanslösa men i matchen mot formstarka Athletic var det detaljer som skiljde lagen åt. Rayo förlorade sin senaste bortamatch mot Mallorca och har haft svårt att skapa målchanser. Hemmasegern rekommenderas till oddset 1,61.

Girona – Rayo Vallecano 1

Odds: 1,61

ANNONS: Lämna in Amrounis spelförslag här

Bomben

ANNONS: Lämna in Amrounis systemförslag här

På Bomben streckar jag för en komfortabel Girona-seger. West Ham mot Brentford riskerar att bli en målsnål historia med två lag som tar ut varandra defensivt. Fiorentina har ett superläge hemma mot ett hårt matchat Lazio.

A. West Ham – Brentford

0, 1, 3 – 0, 2

B. Fiorentina – Lazio

1, 2 – 0, 2

C. Girona – Rayo Vallecano

2, 4, 5 – 0, 1, 2

216 rader, spelstopp 20.44

Matchlistan

Brommapojkarna – Östersund 1

BP imponerade i den första matchen i gruppspelet då man vann enkelt mot Landskrona. Östersund var chanslösa i sin match mot Häcken. Oddset på ettan ligger i underkant. Avslag på favoriten.


Hammarby – Sundsvall 1

Sundsvall har byggt om truppen helt och hållet inför årets säsong. Försäsongen har varit lovande för gästerna men man räckte inte till mot Mjällby senast. Det mesta talar för Bajen på hemmaplan.


Landskrona – Häcken 2

Häcken har bytt tränare och kommer att vara mer defensivt den här säsongen. Det är fortfarande en extremt stark trupp. Landskrona behöver överprestera för att få med sig något från matchen.


Coventry – Maidstone 1

Maidstone skrällde sig vidare i den förra omgången mot Ipswich men det var total dominans från Ipswich sida. Ipswich vann skotten med 38-2(!). Allt annat än en komfortabel etta skulle överraska.


Fiorentina – Lazio 1

Fiorentina kommer från två sämre insatser mot Bologna och Empoli i ligan. Lazio har matchats hårt med spel i Champions League och har flera tunga avbräck. Fiorentina får tipset hemma.


West Ham – Brentford X

Nyförvärvet Phillips är avstängd efter det röda kortet mot Forest. Brentford saknar Dasilva, Pinnock, Hickey, Henry, Mbuemo och Schade. Inget av lagen har imponerat nämnvärt den senaste tiden.


Girona – Rayo Vallecano 1

Efter två raka förluster ska succélaget Girona försöka att studsa tillbaka med en seger hemma mot Rayo. Mendez och Palazon är borta för gästerna. Girona har Roca, och Villa på skadelistan. Etta!


Boavista – Braga 2

Svår bortamatch för Braga efter en jobbig resa i torsdags. Djalo är avstängd och Marin saknas med en skada för gästerna. Boavista har Cesar, Mallheiro och Dabo borta från spel. Favorit i fara.

ANNONS: Lämna in Amrounis systemförslag här

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Har du vad som krävs för att få 13 rätt? Gör upp om miljonerna i helgen!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Stryktipset