Hoppa till innehållet

Stratsys förstärker styrelsen med Sofia Alexus

Pressrelease

Stratsys, SaaS-företaget som förenklar efterlevnaden av lagar och regelverk, meddelar idag att Sofia Alexus, VD för Kundo, invalts till företagets styrelse.

Stratsys erbjuder en SaaS-plattform som effektiviserar efterlevnaden inom affärskritiska områden som hållbarhet, GRC och verksamhetsstyrning för medelstora till stora organisationer i Norden. Bolaget meddelar nu att de valt in Sofia Alexus som ny styrelseledamot.

Sofia Alexus är en känd profil inom SaaS-branschen. Hon är för närvarande VD för Kundo, ett svenskt SaaS-bolag som utvecklar kundservicelösningar. Sofia kommer från en bakgrund med en global tech-industrijätte och två starka tech-start up/scale up tillväxtresor. "Att gå med i Stratsys styrelse är en spännande möjlighet. Jag ser fram emot att bidra till företagets utveckling och vara del av Stratsys tillväxtresa," säger Sofia Alexus. 

Stratsys styrelseordförande, Katarina Bonde, välkomnar Sofia Alexus. "Sofias erfarenhet av SaaS-marknaden och ledning kommer att vara ett värdefullt tillskott för Stratsys", kommenterar Katarina Bonde.

Katarina Bonde har en lång karriär som ledare och investerare och sitter bland annat som styrelseordförande på Stillfront Group, Mentimeter och Zimpler, utöver uppdraget hos Stratsys. "Vi är glada över att Sofia ansluter till oss. Hennes erfarenhet kommer att stärka vårt arbete och bidra till att sätta Stratsys på kartan som ett framåtlutad SaaS-bolag som hjälper organisationer i Norden med effektiv efterlevnad av ramverk o lagkrav," tillägger Bonde.

I övrigt omvaldes övriga ledamöter med Katarina Bonde som fortsätter som styrelseordförande för Stratsys, Nils Vold, från Verdane, Stratsys medgrundare Henrik Lepasoon och Magnus Pernvik, samt Wilhelm Meyer, Verdane. Stratsys leds av Fredrik Demling som verkställande direktör.

För mer information, vänligen kontakta: 

Fredrik Demling, VD
fredrik.demling@stratsys.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera