Ge Megan Fox från ”Love is blind” ett break

Chelsea Blackwell och Jimmy Presnell konversation i LIB-kapslarna har blivit en riktig snackis.

Poängen med ”Love is Blind” är att se bortom ytan.

Men efter att en deltagare jämför sig själv med Megan Fox tycks allt handla om utseende.

En ny säsong av ”Love is Blind USA” har dundrat in på Netflix och i vanlig ordning avbyter den ena snackisen den andra på sociala medier.

Denna gång är det en händelse i poddarna, när deltagarna ännu inte sett varandra, som tycks trigga tittarnas illvilja extra mycket.

Det hela handlar om att Chelsea Blackwell, 31, säger till sin dejt Jimmy Presnell, 28, att hon brukar få höra att hon liknar skådespelaren och modellen Megan Fox, 37.

 

Det kommer hon att få ångra.

För varken Jimmy eller folket hemma i tv-sofforna ser likheten och den bittra skadeglädjen kokar snabbt över på sociala medier.

Det är framförallt på TikTok som de hånfulla parodierna och mästrande analyserna slåss om de taskigas likes och kommentarer.

Jag stör mig också. Men inte på ”Megan Fox”.

Varför pratar ingen om orimligheten i att killen känner sig tillräckligt attraktiv att dejta någon som ser ut som Megan Fox?

 

Det faktum att diskussionerna rörande programmet som går ut på att se bortom yta – BARA tycks handla om hur någon ser (eller inte) ser ut är så paradoxalt.

Det är förståss dråpligt att jämföra sig själv med en superkändis som utsetts till ”världens sexigaste kvinna”.

Men ge henne ett break. Ändå kul med någon som vågar bjuda på sig själv?!

Och om nu utseende är så intressant – varför pratar ingen om orimligheten i att killen på andra sidan väggen uppenbarligen känner sig tillräckligt attraktiv att dejta någon som han tror ser ut som Megan Fox?

 

Ingen bryr sig heller om det faktum att Chelsea efter sin kommentar faktiskt poängterar att det ”bara är för att hon har mörkt hår och blåa ögon” som hon fått höra att hon liknar Fox.

Det spelar liksom ingen roll. Jimmy har redan baserade sitt val på bilden han skapat av henne i sitt huvud – trots att programmet handlar om att se bortom ytan.

Följ ämnen i artikeln