Gå direkt till sidans innehåll
Rögle BK

Tunga pjäserna förlänger med Rögle

Linus Sandin och Christoffer Rifalk stannar i Rögle. Det meddelar klubben strax innan nedsläppet mot Leksand.

– Det är många parametrar som spelar in, säger Christoffer Rifalk.

Foto: NICLAS JÖNSSON / BILDBYRÅN
Foto: SIMON ELIASSON / BILDBYRÅN

Forwarden Linus Sandin, 27, gör sin andra säsong i Rögle sedan återkomsten. Den här säsongen har han noterats för 13 mål och 13 assist – och varit en av Rögles absolut bästa spelare. Nu blir han kvar i Ängelholm i åtminstone tre år till. Ett avtal till och med säsongen 2026/2027.

– Först och främst trivs jag och min sambo otroligt bra Ängelholm och i Rögle. Sen vill jag var med på resan och ta ett SM-guld med den här klubben, säger Linus Sandin till Rögles sajt. 

Målvakten Christoffer Rifalk, 27, är inne på sin femte raka SHL-säsong med Rögle. Han satt på ett utgående avtal men blir kvar i Skåne ytterligare par säsonger, till åtminstone 2025/2026.

– Jag trivs jättebra. Det har jag gjort sedan jag kom hit. Sen tycker jag att föreningen är på god väg i mångt och mycket, med ett väldigt stort driv att komma framåt hela tiden. Det känns som en väldigt bra plats att vara på. Det är den roligaste arenan att spela i, bästa fansen i hela ligan. Så det är många parametrar som spelar in, säger Rifalk till klubbens sajt.

Rögle möter just nu Leksand på hemmaplan.