Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

San Jose Sharks

Fabian Zetterlund slog till igen: ”Äntligen”

LOS ANGELES. Mål i två raka matcher.

Och nu är Fabian Zetterlund, 24, San Jose Sharks bäste målskytt tillsammans med Mike Hoffman med sex fullträffar.

– Äntligen träffar jag målet och se vad som händer då, sa Fabian med ett leende när han intervjuades under den andra periodpausen i nattens möte med Washington Capitals.

Sharks vann med 2-1 och har nu två raka segrar och poäng i de tre senaste matcherna.

Legendaren avslöjar Tuffe Uffes utbrott: ”Väldigt arg”

Fabian Zetterlund sköt 1-0 i mitten av den första perioden med ett rappt skott från nära håll efter att ha fått en studsande puck till skänks.

Han gjorde ett mål från i stort sett samma position i lördagens 4-3-seger över Vancouver Canucks.

– Det är lite av ett favoritläge för mig att få pucken där i slottet. Skönt att få trycka dit den, säger Fabian till Expressen.

Efter vinsten mot Canucks kommenterade han Sharks situation så här:

– En viktig seger för oss. Vårt spel går i rätt riktning nu, så det är bara att fortsätta.

Washington kvitterade i nattens match genom Jevgenij Kuznetsov i slutminuterna av den andra perioden.

Luke Kunin sköt segermålet för San José i powerplay med drygt sju minuter kvar av den tredje perioden.

San Jose saknade i natt förstecentern Tomas Hertl.

Lagkaptenen Logan Couture har ännu inte spelat den här säsongen på grund av skada.

Gary Bettmans löfte: Då kommer NHL-spelarna till OS