”Låter snuskigt nöjd – det är superspelvärde”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide till V86 onsdagen den 20 mars på Åby och Solvalla • Här kan du rygga andelssystemen

Publicerad 2024-03-20

Sofia Aronssons L.Way Joli är en skräll på V86 från Åby och Solvalla.

Förra onsdagen satte Sportbladet-experten Christer ”Krukan” Eriksson 8 rätt på V86 – till miljonutdelning.

I kväll körs V86 på Åby och Solvalla.

Här är Sportbladet-experternas bästa spikar och miljonrensare till omgången.

– Det är superspelvärde på mitt drag som spikas, säger Erik Pettersson.

– Min ena skräll blir helt bortglömd i kväll, säger Mario Lipovac.


Här ryggar du Sportbladets V86-system:


ANNONS: V86 i kväll. Här hakar du på Sportbladet-experternas andelssystem. Spelstopp 20.30. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

V86 körs på Åby och Solvalla i kväll. Spelstopp är klockan 20.30.

MISSA INTE: Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson Hetaste snacket Bästa spelet Rankning. Läs här.


Här ryggar du Sportbladets andelssystem på V86:


ANNONS: Här kan du haka på Sportbladets V86-intervjuer. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du haka på Sportbladets Insider. [Extern länk]


V86-intervjuerna: ”Blir bortglömd – spikar skrällen”


Miljonvinst på V86

Vid förra onsdagens V86-omgång satte Sportbladet-experten Christer ”Krukan” Eriksson alla 8 rätt till miljonutdelning. Så här gick det:

Krukans Pottlapp:

Total vinst: 1 007 834 kronor

Vinst per andel: 201 566 kronor

Kostnad per andel: 1 200 kronor

Här nedan hittar du experternas genomgång av kvällens omgång. Du får spikarna, miljonrensarna och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 11.47, onsdagen den 20 mars.


Här hakar du på Sportbladets V86-system:


ANNONS: V86 i kväll. Här hittar du alla system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets TV-rad. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Är jag på rätt spår så är det läge att ta betalt direkt. Vem jag pratar om? 11 L.Way Joli (V86-4). Han gör regidebut hos Sofia Aronsson och det är här är en högintressant häst som som treåring i fjol gick upp mot kulltopparna några gånger. Aronsson låter snuskigt nöjd och jag kollade kvalet, där hästen levererade ett läckert slutvarv. Här hoppas vi på lite körning, sen kan Sedström rygga antingen Kipketer Mearas eller Even Younger på slutrundan. Med sånt utfall – då speedar L.Way Joli fort och när spelet sitter som det sitter, då måste jag försöka koppla grepp här. Superspelvärde! Elva procent.

Miljonrensarna

3 Perfect (V86-2) lyfte vasse Bosse Falsig fram i värmningen i ATG Live inför senast. Följde hästen noggrant därefter och Bo har öga, vilket lopp hästen gjorde! Löser det sig är hon på linjen i nuvarande form! Sex procent.

4 Mysterious Lucifer (V86-7) är intressant här bajken åker på och det ser ut som spetsläge. Inte bästa hästen, men med spetsläge, maxat och korta häcken så kan skrällen vara ett faktum. Fem procent.

4 Frazze (V86-8) gör årsdebut, men vann årsdebuten i fjol och det ser ut som god spetschans här. Kan räcka hela vägen då. Tio procent. Men måste lyfta en ”miljonchock” här också. 5 Nettan Sånna i samma lopp är på en procent. Kolla senaste loppet – jisses så så bra hon var. Spricker inte på henne. Min potthäst!

Tänk på att...

… V86 går på Solvalla och Åby i kväll. Lurig och rolig spelomgång!

4 Kong du Dalm (V86-1) har bra chans och bör bli släppt till spets, om motståndarna gjort jobbet och kollat hans senaste lopp. Det enda sättet han kan torska på är på speed. Då kan 6 Fusion Eagra ta honom. Lås!?

4 Con Padre (V86-3) ska nog vara favorit. Men inte så här stor favorit. Jag massgarderar! Missa för guds skulle inte 10 Castillo, nu blir det barfota!


Här ryggar du Sportbladets V86-system:


ANNONS: Här kan du haka på Sportbladets Exklusiv. [Extern länk]


ANNONS: V86 i kväll. Här kan du haka på experternas system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spiken

6 Mellby Kaliber (V86-6) har gjort det bra i två starter för Daniel Wäjersten och vann med gott om krafter kvar senast. Han bli bara bättre och bättre med loppen och när han fått springspår ser det upplagt ut för tidig ledning, då blir han svårslagen.

Miljonrensarna

8 Dali Pagadi (V86-3) har fått två lopp i kroppen efter vila och trivs med täta starter. Han blir helt bortglömd i kväll vilket är fel och det ska inte skilja så mycket mellan honom och storfavoriten i procent. Fem procent.

11 L.Way Joli (V86-4) håller hög kapacitet, kanske en av dom bättre i loppet och gör spännande debut i Sofia Aronssons regi. Han såg fin ut i kvalet och jag tror han är förberedd för ett starkt lopp direkt. Kommer fälla många till slut. Sex procent.

Tänk på att...

6 Fusion Eagra (V86-1) var femma i Kriteriet i fjol och gör spännande årsdebut. Tror han kan vara med långt framme direkt.

2 Peak Princess (V86-5) såg fin ut senast och imponerade. Blir det tidig ledning igen är hon hästen att slå.

1 Ringo Adore (V86-8) är en fin häst som gör spännande debut i ny regi, men kan innerspåret bli en fälla? Blir hårt streckad.


Här ryggar du Marios V86-system:


ANNONS: Här kan du haka på Marios Femhundring. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du haka på Marios Hundring. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed

Spiken

4 Frazze (V86-8) är startsnabb och jag hoppas att kusken Jörgen S Eriksson förstår att man ska trycka av direkt från start. Då sitter man i ledningen och över korta häcken leder man länge. Fräck spik till tio procent. Barfota runt om och biken sitter på. Hela vägen!

Miljonrensarna

3 Perfect (V86-2) är spurtstark och kommer få en bra position. Tränare Elke Frinta meddelar att det är bra träningsrapporter. Stoet är intressant till sex procent.

11 L.Way Joli (V86-4) har jag haft koll på hela vägen och det är en intressant start i kväll för Stall Aronsson. Tycker inte min skräll är sämre än någon annan. Sex procent.

Gillade intrycket på 8 Staro Peanut (V86-7) senast. Tråkigt läge men är bra för klassen och behöver bara lite tur så är man med och gör upp om det. Barfota runt om amerikanska vagnen sitter på. Nio procent.

Tänk på att...

… det är hög segerchans för favoriten 4 Kong du Dalm (V86-1) som besitter fin styrka. Barfota runt om och bajken sitter på.


Här ryggar du ”Rainmans” V86-system:


ANNONS: Här kan du haka på Rainmans Travrad. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du haka på Rainmans Stora. [Extern länk]


Robert Lipovac:

Spiken

10 Kipketer Mearas (V86-4) går framåt för varje start och verkar ha tagit förra loppet på ett bra vis. Han står för klassen i gänget och nu aviserar man att rycka bakskorna vilket bör ge en fin effekt. Det brukar bli bra med tempo i lärlingsloppen och bakspåret behöver inte vara fel. Det ska vara bra chans till seger och jag spikar.

Miljonrensarna

8 Dali Pagadi (V86-3) startade för endast tre dagar sedan och fick vika sig den sista biten efter att ha behövt lägga en del krut på att ta sig till spets. Känslan är att han är som bäst när han får spara på speeden vilket det ser upplagt ut för denna gång. Toppformen närmar sig och till fem procent är han given.

7 Micke Sting (V86-6) stångades mot kulltoppar under fjolåret och är härdad mot tufft motstånd. Senast återkom han efter en periods vintervila och segrade direkt. Rapporterna inför var väldigt goda och intrycket var lysande. Han visade dessutom att voltstart inte var några problem. Skulle Claes pricka starten så ska det vara bättre segerchans än vad nuvarande procent visar. Tidig! 13 procent.

Tänk på att...

2 Peak Princess (V86-5) har varit kraftigt uppåt i de två senaste starterna och har läge för ledning igen. Spets och slut?

5 Jo Black (V86-7) kommer till kvällens start med tre raka segrar i bagaget och nu rycker man skorna. Befogad favorit.


Här ryggar du Roberts V86-system:


ANNONS: Här kan du haka på Roberts Tvåhundring. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du haka på Roberts Skrällkoll. [Extern länk]


Här ryggar du Sportbladets V86-system:


ANNONS: Här kan ni haka på Sportbladets Mini. [Extern länk]


ANNONS: V86 i kväll. Här finns Sportbladet-experternas andelssystem. Spelstopp 20.30. [Extern länk]


Följ ämnen i artikeln