Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca Ingrosso

Brödernas pinsamma miss – Bianca Ingrosso: ”Kollade in mig på stan”

Det är inte sällan familjen Wahlgren-Ingrosso höjer varandra till skyarna. 

Men vid ett tillfälle gick det lite för långt. 

I ”Söndagsångest” berättar Bianca Ingrosso att bröderna spanat in henne på stan – ovetandes om att det var hon. 

– Jag hade gått förbi och alla bara ”Jävlar” – så bara ”Vänta, vänta. Är det Bianca som kommer in här?”. 

Expressens nyhetsapp ger dig alla nyheter – ladda ned den här. 

Emilio Ingrosso med sönerna Oliver och Benjamin Ingrosso.
Foto: Karin Törnblom / IBL
Bianca Ingrosso intervjuades av Malin Norlander i ”Söndagsångest”.
Foto: Youtube

När Benjamin Ingrosso, 26, beskriver sin drömtjej är det en beskrivning som för tankarna till systern Bianca Ingrosso, 29. Men det är ingen nyhet för henne att lillebrorsan diggar hennes utseende. 

– Han har sagt det... Han är mannen i mitt liv och han bara ”Du är kvinnan i mitt liv. Jag vill ha någon som dig, men uppenbarligen inte du”, säger Bianca Ingrosso i Youtube-serien ”Söndagsångest”. 

Och sanningen är att Benjamin Ingrosso inte är den enda familjemedlemmen som har storasystern som ”sin typ”. 

– Benjamin tycker att jag är den vackraste han vet. Alltså min storebror också. De har ju på riktigt kollat in mig när jag har gått på stan, avslöjar entreprenören. 

– Det var jätteroligt. Pappa, Oliver och Benjamin, de kan verkligen sitta på ett utefik tillsammans och bara ”Ouf, kolla henne”. Pappa kollar på fötterna för han har fotfetisch. Benjamin kollar typ på ansiktet för han älskar fejs och Oliver kollar typ röven. Och då var det att jag hade gått förbi och alla bara ”Jävlar” – så bara ”Vänta, vänta. Är det Bianca som kommer in här?”

”Hans karisma är det snyggaste med honom”

Benjamin Ingrossos beundran av storasyster Bianca går inte bara en väg – hon tycker också att han är en riktig snygging, vilket hon berättar på Youtube.

– Jag tycker hans karisma är det snyggaste med honom. När han glittrar i ögonen, när han får vara på sitt bästa jag och prata så kreativt – alltså jag dör för honom då, konstaterar Bianca Ingrosso. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.