Jennifer Lawrence slår tillbaka mot plastikryktet

”Fantastiskt vad smink kan göra”

Publicerad 2023-11-28

Jennifer Lawrence har inte opererat sig – hon har bara blivit äldre.

Nu svarar världsstjärnan på plastikryktena.

– Alla tror att jag har opererat näsan, och jag känner: Jag har haft exakt samma näsa hela tiden. Mina kinder har blivit mindre. Tack för att du tar upp det, säger hon

Jennifer Lawrence, 33, får ta emot mängder av kommentarer från människor som tror att hon plastikopererat sig, säger hon i en text där hon intervjuar realitystjärnan Kylie Jenner i tidningen Interview.

Nu slår skådespelaren tillbaka mot ryktena.

Lawerence säger till Jenner att mycket handlar om att hon nyligen anlitat stjärnsminkösen Hung Vanngo.

– Jag tycker det är fantastiskt vad smink kan göra eftersom jag jobbar med Hung som målar utanför läpparna. Jag kallar honom för plastikkirurg eftersom alla de senaste månaderna när jag jobbat med honom har varit övertygade om att jag har opererat ögonen.

Hung Vanngo.

”Har vuxit upp”

Hon fortsätter:

– Jag har inte opererat ögonen, jag använder smink. Uppenbarligen har jag plastikopererat mig totalt.

Lawrence menar också att hennes utseende förändrats sedan hon slog igenom i Hollywood som 19-åring.

– Jag började när jag var 19 så jag får före- och efterbilder som jämför när jag är 19 med när jag är 30. Jag har vuxit upp. Jag har blivit av med bebishullet i mitt ansikte och mitt ansikte har förändrats eftersom jag åldras, säger hon.

Jennifer Lawrence fick sitt stora genombrott i filmen ”Winter’s bone” 2010. I flera år var hon världens bäst betalda kvinnliga skådespelare.

Jennifer Lawrence 2023.