Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

SVT

”Hotell romantik”-Marie Louise blev gravid mot alla odds

Marie Louise Hommerberg är poppis bland männen i ”Hotell romantik” – men det var hon helt ovetandes om under inspelningen.

– Jag märkte ju inte av det, säger hon och skrattar.

Hon berättar även om uppbrottet från Heikki i programmet och när hon, som fått höra att hon var steril, mirakulöst blev gravid – två gånger.

Marie Louise Hommerberg är en av deltagarna i årets ”Hotell romantik”.
Foto: Janne Danielsson / SVT
Heikki Pohjolainen.
Foto: Janne Danielsson / SVT

Andra säsongen av tittarsuccén ”Hotell romantik” är i full gång i SVT. Denna gång söker 65-plussarna kärleken i soliga Portugal i stället för i de schweiziska Alperna.

En av dem är Marie Louise Hommerberg, 69, från Stockholm. Hon väcker intresse hos flera av männen i programmet – men det var hon helt ovetandes om under inspelningen.

– Jag märkte ju inte av det. Jag tror att de var väldigt artiga och såg att någon var inne i ett förhållande så då kanske man inte ville... eller så är jag så att jag inte märker sådant, säger hon.

ARTIKELN I KORTHET

Marie Louise Hommerberg från Stockholm väcker intresse bland flera män i årets ”Hotell romantik” vilket hon var helt omedveten om under inspelningen.

Marie Louise inledde en romans med Heikki Pohjolainen under programmet, men de valde att gå skilda vägar och fortsatte att vara vänner vilket Marie Louise tycker ”fungerade bra från hennes sida”.

Hon berättar även att hon blev gravid mot alla odds två gånger efter att ha fått höra att hon var steril.

Uppbrottet från Heikki: ”Fungerade bra”

Det Marie Louise syftar på är att hon inledde en romans med Heikki Pohjolainen under programmet. Men efter några dagar valde de att gå skilda vägar. 

– Det blev ett gemensamt beslut, vi löste det bra tycker jag, säger hon och berättar att hon umgicks med andra män i gruppen utan att det var konstigt.

– Det är klart att om man har haft en liten romans så har man ju känslor. Jag vill ju vara vän med Heikki och jag tycker att det fungerade bra från min sida, säger hon.

Marie Louise Hommerberg ihop med Heikii Pohjolainen under inspelningarna.
Foto: Janne Danielsson / SVT

Kärleksinviterna efter programmet

Marie Louise tycker att hon har framställt bra i tv hittills. 

Sedan programmet började sändas har hon fått en hel del kärleksinviter från olika män.

– Jag har fått lite män som tycker att om du blir singel så kan du höra av dig. Det är jättefint, säger hon men kan inte avslöja om hon har tagit kontakt med någon eftersom hon inte får berätta hur det går i programmet.

Fick höra att hon var steril – blev gravid mirakulöst

Under programmet delar Marie Louise med sig av sin tuffa resa för att bli gravid. Hon och mannen som hon beskriver som sin stora kärlek försökte bli gravida i mer än tio år. Hon fick sedan höra att hon var steril. Tillslut gick de skilda vägar mycket på grund av sina problem med att få barn.

Marie Louise träffade sedan en annan man och blev mirakulöst gravid inte bara en utan två gånger inom loppet av tre år.

– Det är fortfarande ett mysterium. Jag har inte fått svar på det, säger hon och fortsätter:

– Det är som en gudagåva. Helt fantastiskt. Det är det bästa som har hänt mig, säger hon och berättar att hennes första kärlek, som då också hade fått barn på annat håll, blev väldigt glad för hennes skull.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.