Annons

Annons

Annons

Världen

Polisrazzia mot rapparen Diddys egendomar

Musikmogulen Sean "Diddy" Combs har fått flera av sina egendomar genomsökta av beväpnade federala poliser på måndagen, rapporterar amerikanska medier.

Federala poliser genomförde en husrannsakan vid egendomar tillhörande Sean "Diddy" Combs på måndagen. På bilden en fastighet i Los Angeles.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Eric Thayer

Annons

Husrannsakningar har genomförts i fastigheter i bland annat Los Angeles och Miami, uppger en poliskälla för AP. Bilder visar hur federala poliser genomsöker husen och tar med sig flera beslag.

I november förra året stämdes Combs av sin exflickvän Cassie, vars riktiga namn är Casandra Ventura. Hon anklagade honom för våldtäkt och övergrepp. De nådde sedan en förlikning.

Annons

Sedan dess har ytterligare tre kvinnor stämt Combs och anklagat honom för att ha utsatt dem för sexuella övergrepp.

Annons

Dessutom har en producent, Rodney Jones, anklagat Combs för att bland annat ha tafsat på honom och tvingat honom att ha sex med prostituerade. Combs advokat har hävdat att det finns "överväldigande, obestridliga bevis" för att anklagelserna är lögner.

Beväpnade federala poliser genomför en husrannsakan vid en fastighet tillhörande Sean "Diddy" Combs i Miami Beach på måndagen.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Rebecca Blackwell

Annons

Annons

Till toppen av sidan