Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Slutspel i J20 och annan juniorhockey – Expressen sänder • Schema och tider

Det är dags för slutspel i juniorhockeyn.  

Frölunda, Djurgården, Leksand, Skellefteå, Luleå, Örebro, Växjö och Södertälje gör upp i J20-kvartsfinalerna med start på onsdag. 

De matcherna, och även juniorslutspelet för J18 och U16, livesänds på Expressen här.

Förra säsongen sände Expressen semifinaler, bronsmatcher och finaler för damjuniorer, U16 herr, J18 herr och J20 herr. Till den här säsongen utökas satsningen genom att även kvartsfinaler i J18 herr och J20 herr livesänds. Gällande U16 så livesänds semifinal, final och bronsmatch den 13-14 april i Örnsköldsvik. 

Matcherna sänds med kommentator och när det ska avgöras om medaljerna så utökas produktionen med intervjuer och repriser.

Vilka lag spelar i juniorslutspelet?

J20

Örebro Hockey, Luleå Hockey, Leksands IF, Skellefteå AIK, Frölunda Hockey Club, Växjö Lakers och Södertälje SK är J20- lagen som är kvalificerade för kvartsfinalerna.

J18

Just nu spelas åttondelsfinaler där Brynäs IF, Mora IK, Leksands IF , Modo Hockey, Luleå HF, Färjestad BK, Skellefteå AIK, Örebro HK, HV 71, Rögle BK, Södertälje SK, Växjö Lakers, Djurgårdens IF, Linköping HC, Frölunda HC och Täby HC spelar. Vinnarna i respektive åttondelsfinal går vidare till kvartsfinalerna som livesänds på Expressen.

U16

Brynäs IF, Färjestad BK, Örebro HK, Skellefteå AIK, Djurgårdens IF, Rögle BK, Växjö Lakers, och Nacka HK är de kvarvarande lagen som gör upp om platserna i finalspelet. 


Hur ser jag matcherna?

Alla matcher streamas på livesport.expressen.se. För att se tv-sändningarna på Expressen krävs abonnemanget +Allt.

Med abonnemanget +Allt får du tillgång till all livesport och alla artiklar på både Expressen.se och DN.se. Dessutom ingår över 40 lokala nyhetssajter! Allt med samma inlogg.


När spelas kvartsfinalerna, semifinalerna och finalerna i juniorhockeyslutspelet?

J20-kvartsfinalerna

Startar 27 mars och spelas mellan Södertälje - Djurgården, Örebro - Luleå, Leksands - Skellefteå, Frölunda - Växjö. Semifinalerna inleds den 3 april och finalerna den 10 april. Alla matchserier spelas i bäst av tre matcher.

J18-kvartsfinalerna

Startar 4 april och det är ännu inte klart vilka lag som är kvalificerade. Semifinalerna inleds den 3 april och finalerna den 10 april. Alla matchserier spelas i bäst av tre matcher. Semifinalerna spelas den 12 april och spelas i Hägglunds Arena, Örnsköldsvik. Final och bronsmatch spelas den 13 april.

U16-semifinalerna

Gällande U16 så livesänds semifinal, final och bronsmatch den 13-14 april i Örnsköldsvik. Det är ännu inte klart vilka lag som är kvalificerade dit.

Missa inte att vi sänder den hockeyallsvenska försäsongen med start i augusti!

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.