Hoppa till huvudinnehållet

Göthbergs El Aktiebolag: Redovisningen klar – så ser siffrorna ut

Publicerad:

Här är de viktigaste siffrorna för Göthbergs El Aktiebolag senaste året. Företagets omsättning är ungefär 17,5 miljoner kronor, en ökning på 20,6 procent jämfört med föregående period. Resultatet före skatt är knappt en och en halv miljoner kronor. Det är en ökning med cirka två och en halv miljoner kronor.

Här är de viktigaste siffrorna för Göthbergs El Aktiebolag senaste året.

Rörelseresultatet ökar med 66,3 procent jämfört med föregående period, och slutar på 2,8 miljoner kronor.

Rörelsemarginalen landade på 15,9 procent, som är bättre än föregående period. Då var rörelsemarginalen 11,6 procent.

Enligt de senaste uppgifterna från SCB, är den genomsnittliga rörelsemarginalen för svenska företag 8,7 procent. I branschen specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet är motsvarande snitt 6,8 procent.

Göthbergs El Aktiebolag: Snabbfakta

Göthbergs El bildades 1982, och bolagets huvudbransch är elinstallationer. Redovisningsperioden löper från september till augusti.

Företaget har fem anställda, enligt årsredovisningen, vilket är en färre än föregående redovisningsår.

Branschens ledande företag

Sett till omsättning är Göthbergs El det 35:e största företaget inom sin specifika bransch i Dalarna, som är elinstallationer.

Företaget är också det 1157:e största i landet. Det finns 117 företag i samma bransch i Dalarna.

Nedan finns en översikt över topplistan inom den aktuella branschen, rangordnad efter omsättning. Informationen är hämtad från den senast registrerade årsredovisningen och kommer att uppdateras löpande när nya årsredovisningar kommer in.

Artikeltaggar

BokslutDalarnas länNäringsliv

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.