Gå direkt till sidans innehåll
Tuva Novotny

Premiärdatum ”Allt och Eva” med Tuva Novotny

Lögnerna blir fler och fler samtidigt som gravidmagen växer.

Nu har ”Allt och Eva” fått ett premiärdatum på Viaplay och TV3. 

– Eva är totalt uppslukad av sitt kontrollbehov och sin rädsla för det oväntade, säger Tuva Novotny, som spelar huvudrollen. 

Tuva Novotny spelar huvudrollen i ”Allt och Eva” på Viaplay och TV3.
Foto: Ragna Jorming / Viaplay group

Efter det att Viaplay groups ekonomiska kris blev offentlig i somras har företaget sålt rättigheterna till eller pausat majoriteten av Viaplays planerade serier och filmer. 

En serie som stannat kvar är ”Allt och Eva” med Tuva Novotny i huvudrollen. Nu bekräftar Viaplay group att serien har premiär 21 april på Viaplay och TV3. 

Så blir ”Allt och Eva” med Tuva Novotny

”Allt och Eva” handlar om Novotnys rollfigur Eva, som reser till Köpenhamn för att ”skaffa barn på egen hand på en klinik”. 

Valet faller på en öppen spermadonator, Mads, spelad av Joachim Fjelstrup. Kvällen före insemineringen före insemineringen söker Eva upp honom. 

Mer om handlingen: ”Mads visar sig vara en helt normal, snäll och trevlig dansk man som spontant inte verkar vara en psykopat. Eva åker nöjd hem till Stockholm igen, nu med ett litet embryo i magen.” 

Ännu mer: ”Mads har inte kunnat släppa Eva efter deras möte i en bar. Ett par månader senare söker han upp Eva i Stockholm. Plötsligt blir livet väldigt komplicerat och Evas lögner eskalerar i samma takt som gravidmagen växer.”

Sissela Kyle i ”Allt och Eva”.
Foto: Ragna Jorming / Viaplay group
Sanna Sundqvist. ”Allt och Eva” har premiär 21 april.
Foto: Ragna Jorming / Viaplay group

De är med i ”Allt och Eva” på Viaplay

– Eva är totalt uppslukad av sitt kontrollbehov och sin rädsla för det oväntade, men eftersom livet oftast bjuder på en och annan överraskning, rasar hela hennes värld. Och hon har inga verktyg att ta till när detta sker, säger Tuva Novotny i en kommentar. 

”Allt och Eva” regisseras och är skriven av Johanna Runevad. På rollistan finns även Bengt Braskered, Sissela Kyle, Sanna Sundqvist och Jason Diakité. 

”Allt och Eva” produceras av Warner Bros. International Television Production Sverige med Sofie Palage som producent och Johan Hedman som exekutiv producent. 

https://www.youtube.com/watch?v=_Ow0_hPd1uw