Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

BK Häcken

Häcken värvar Marius Lode från Bodö/Glimt

Marius Lode, 31, kommer att bli en BK Häcken-spelare.

Enligt uppgifter till Expressen är nu klubben överens med Bodö/Glimt gällande en övergång och mittbacken ansluter till Göteborg inom kort.

Samtidigt ska alla papper vara klara och påskrivna.

Foto: Christoffer Andersen

Marius Lode, 31, har länge ryktats till BK Häcken och under deadline tog rapportera fart på nytt när Nettavisen avslöjade att Hisingsklubben låg i förhandlingar med Bodö/Glimt.

Däremot var en övergång inte klar utan allt hängde på att den norska klubben hann göra klart med FC Nordsjällands danska mittback Villands Nielsen, 19.

Där gick klubbarna en kamp mot klockan för att hinna få allt klart. Men nu kommer ett glädjande besked för alla Häcken-supportrar.

Flyttar till Sverige

Enligt uppgifter till Expressen kommer Marius Lodes affär till Häcken att genomföras och kontraktet är påskrivet. Klubben är redan överens med Bodö/Glimt och Lode ansluter inom kort till Göteborg efter att ha gjort läkarundersökningen i Norge.

Häcken har länge varit på jakt efter en till försvarsspelare och med bara några få timmar kvar av fönstret har sportchefen Martin Ericsson lyckats ro affären i land.

Marius Lode har velat lämna Bodö/Glimt ett tag då han fått sparsamt med speltid och har sökt efter en ny utmaning. Det får han nu i och med den allsvenska flytten.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.