En misstänk granat har hittats på Flemingsbergs polisstation. 
Polisbil.
Foto: Christine Olsson / TT / Kod 10430
En misstänk granat har hittats på Flemingsbergs polisstation. Polisbil. Foto: Christine Olsson / TT / Kod 10430 - Foto: Christine Olsson/TT

Misstänkt handgranat på polisstation

En stor insats pågår på Flemingsbergs polisstation i Stockholm. Enligt flera medier ska det röra sig om en handgranat som påträffats.


— Det sker utredningsåtgärder inne på stationen. Det ingen fara för tredje man och ingen ska utrymmas, säger polisens presstalesperson Rebecca Landberg till TV4 Nyheterna.

Enligt kanalen ska en handgranat hittats i en beslagtagen bil inne på stationen.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tände eld på Ica-butiken: Våld mot personal ökar

Livstids fängelse för Jönköpingsmord

Mannen och kvinnan hade träffats av en slump och därefter setts några gånger.

Kvinna döms – injicerade bakterier i sin dotter

En 30-årig kvinna döms till sex års fängelse för synnerligen grov misshandel på sin dotter i Ångermanland. Kvinnan gav flickan läkemedel och injicerade bakterier i henne vilket medförde livshotande skador.

Tysk politiker inför rätta – yttrade nazislogan

Den kontroversielle tyske politikern Björn Höcke, regional ledare för ultranationalistiska AFD, ställs inför rätta för att ha använt sig av slagord från nazitiden.

EU ska konkurrera bättre – men vem betalar?

EU ska bli bättre på det mesta för att kunna konkurrera globalt, manar medlemsländernas ledare på toppmöte i Bryssel. Men hur det ska gå till är en annan fråga – och inte minst hur det ska betalas.

Ung person livshotande skadad i skidolycka

En ung person under 20 år har skadats allvarligt i en skidolycka i Ramundberget. Nu vårdas personen på sjukhus med livshotande skador, uppger Sveriges Radio.