Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tori Spelling

Tori Spelling skiljer sig – efter makens förvirring

”Beverly Hills 90210”-stjärnan Tori Spelling skiljer sig – efter förvirringen i fjol där hennes make la ut ett skilsmässoinlägg som han sedan raderade.

Tori Spelling och Dean McDermott.
Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Det var i juni i fjol som skådespelaren Tori Spellings, 50, make, den kanadensiska skådepelaren Dean McDermott, 57, meddelande på Instagram att paret ska skilja sig.

”Det är med stor sorg och ett väldigt, väldigt tungt hjärta som, efter 18 år tillsammans och fem fantastiska barn ihop, Tori Spelling och jag har bestämt oss för att gå skilda vägar, och starta om på nytt, själva”, skrev han enligt TMZ.

Flera medier världen över rapporterade om skilsmässan. Men mindre än ett dygn efter publiceringen tog McDermott bort inlägget, vilket skapade förvirring.

Men nu nio månader senare skiljer sig faktiskt paret, enligt dokument som TMZ har tagit del av.

Tidningen rapporterar att Spelling ansökte om skilsmässa på långfredagen. Som datum för parets uppbrott har hon skrivit den 17 juni, samma dag som McDermott la ut inlägget.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.