Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Netflix

Skådespelaren Chance Perdomo död i olycka

Netflix-skådespelaren Chance Perdomo har dött i en motorcykelolycka, skriver The Wrap.

Han blev 27 år gammal.  

Skådespelaren Chance Perdomo är död.
Foto: CAT MORLEY / AVALON / STELLA PICTURES/CAT MORLEY / AVALON AVALON

Han omkom i en motorcykelolycka under fredagen, uppger hans PR-byrå. Inga andra ska ha skadats i olyckan. 

”Hans passion för konsten och hans omättliga aptit för livet kändes av alla som kände honom, och hans värme kommer att leva vidare hos dem som han älskade mest. Vi ber er att respektera familjens önskan om att få vara i fred när de sörjer förlusten av en älskad son och bror”, skriver hans familj i ett uttalande.

Perdomo är känd för att ha spelat karaktärerna Ambrose Spellman i Netflix-serien ”Chilling Adventures of Sabrina” och Andre i serien ”Gen V”. Han har även spelat i filmerna ”After We Fell”, ”After Ever Happy” och ”After Everything”. 

Inspelningen av säsong två av ”Gen V” har flyttats på grund av Perdemos död. Producenten till serien skriver i ett uttalande att Chance var en snäll, talangfull och underbar person. 

”Att skriva om honom i dåtid är obegripligt. Vi är så ledsna för Chances familj, och vi sörjer förlusten av vår vän och kollega. Krama era kära i kväll”, skriver producenten. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.