Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Efter segern mot Kalmar - nu vill Bajen dominera mot MFF: "Kul att deras spelare tror så om sig själva"

Allsvenskan

STOCKHOLM. Enligt Pontus Jansson borde Malmö FF vinna allsvenskan med 20 poäng, om man bara tittar på namnen.
Men efter segern mot Kalmar FF är Hammarby positiva inför mötet med MFF.
- Det är kul att deras spelare tror så om sig själva, säger Edvin Kurtulus till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

I spelaren ser du höjdpunkter från Hammarbys seger mot Kalmar.

Hammarby vann allsvenska premiären mot Kalmar FF med 3-1 och nu är det ett Bajen med stort självförtroende som ska åka till Malmö FF i nästa omgång.

- Det ska bli väldigt kul. Det är väldigt hetsiga matcher. Det är sådana man vill spela, säger Jusef Erabi och fortsätter:

- Jag såg en halvlek av deras match. De är regerande mästare och det är klart man får ha respekt för det, men samtidigt måste vi åka dit och göra vårt och försöka vinna matchen.

En som inte såg lika mycket som en hel halvlek av MFF:s 5-1-seger mot IFK Norrköping är Edvin Kurtulus.

- Jag kollade i två minuter, sedan somnade jag. Sedan vaknade jag när matchen var slut, säger han.

Annons

- Jag vet inte om det var 90 eller 95 procent som hade Malmö som favorit till att komma etta. Så vi kommer väl dit som underdog. Men vi har en skön känsla i laget. Vi är i en process som vi tror på och med en bra träningsvecka så kan vi åka dit och göra ett bra resultat och en bra insats. Det ska bli kul.

Inför den allsvenska premiären sa Malmö FF:s mittback Pontus Jansson till Expressen att det är få allsvenska spelare som skulle ta plats deras trupp, och att om man tittar på namnen så borde laget vinna ligan med 20 poäng.

Kurtulus:

- Jag pallar inte bry mig. Jag fokuserar på vårt. De får snacka hur mycket de vill. Det är kul att deras spelare tror så om sig själva. Lika mycket som deras spelare tror på sig själva, lika mycket tror vi på oss. Vi går dit med känslan att vi ska dominera matchen, säger han.
Annons

Fredrik Hammar ser också fram emot mötet med Malmö FF och menar att pressen ligger hos deras spelare efter snacket om att vinna allsvenskan med 20 poäng.

- Det är skönt. Det ligger på deras spelare nu. Det är bara att komma dit och tuta och köra nu och sätta vårt spel och vår höga press, säger han.
Publicerad 2024-03-31 kl 20:08

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto