Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Rebel Wilson

Rebel Wilson: Jag tror Adele hatar mig

Rebel Wilson tror att Adele ”hatar” henne.

Hon upplever det som att sångerskan ”alltid vände sig snabbt om” om skådespelaren närmade sig henne.

”Som om min fetma skulle smitta av sig på henne om jag var nära henne i mer än 30 sekunder”, skriver In Touch.

Senaste nöjesnyheterna med Expressen
Rebel Wilson.
Foto: RW/MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK/IBL
Adele.
Foto: BRETT D. COVE / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Rebel Wilson är aktuell med memoarerna ”Rebel rising”. Där skriver skådespelaren att hon tror artisten Adele inte är särskilt förtjust i henne.

”Vissa skådespelare skulle känna sig kränkta om jag kallade dem plusstorlek i den här boken så jag måste vara försiktig med vad jag säger. Det är på grund av detta jag tror att Adele hatar mig. Det fanns en tid när hon var större och vissa misstog oss två för varandra. Det är vad jag fått för mig i alla fall, för i ärlighetens namn har jag aldrig frågat henne”, skriver Wilson.

Hon har närvarat vid samma evenemang som Adele ett par gånger. Men Wilson hävdar att varje gång hon närmade sig ”vände sig Adele alltid snabbt om”.

”Som om min fetma skulle smitta av sig på henne om jag var nära henne i mer än 30 sekunder. Som om hon inte gillade att bli jämförd med ’Fat Amy’”, skriver Wilson.

”Fat Amy” var Wilsons rollfigur i ”Pitch perfect”-filmerna. 

”Det handlade aldrig om att gå ner i vikt”

Både Wilson och Adele har gått ner i vikt på senare år.

– Jag mådde bättre när jag motionerade. Det handlade aldrig om att gå ner i vikt, målet var att bli starkare och ge mig själv så mycket tid som möjligt utan mobiltelefonen. Jag behövde hitta något nytt för att må bättre. Jag kunde ha börjat sticka, men så blev det inte, sade Adele till Vogue 2021.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.