Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Fredrik Hallgren

Fredrik Hallgren och Agnes Hirdwall har gjort slut

Fredrik Hallgren och Agnes Hirdwall har gjort slut.

Det berättar Hallgren i podcasten ”Bra surr”. 

– Det är jobbigt, det är känsligt och så vidare. Det var ändå bra att vi pratade om det, säger han. 

Fredrik Hallgren och Agnes Hirdwall.
Foto: PETER GRANNBY / STELLA PICTURES

I september förra året blev det känt att ”Bonusfamiljen”-skådespelaren Fredrik Hallgren och komikern Agnes Hirdwall börjat dejta. Men nu går paret igenom en tuff period. 

– I torsdags förra veckan så gjorde jag och Agnes slut, säger Hallgren i podcasten ”Bra surr”. 

Nyheten kommer som en chock för den andra halvan av podden Victor Sundberg. Det framgår dock att situationen är något invecklad – Fredrik Hallgren är inte helt säker på att det är slut mellan honom och flickvännen. 

– I tisdags så träffades vi och snackade lite skit. Eller försökte reda ut vad det nu var. Och nu ska vi träffas igen på fredag – och så vidare. Så vi kör på. 

Fredrik Hallgren berättar att tankarna på att göra slut började gnaga i honom när Agnes Hirdwall reste bort några dagar på jobb. 

– Jag hade inte pratat med henne om det. Men hon kände väl av att jag var lite avvaktande typ, under veckan. Just för att jag ville bara tänka klart innan jag sa något. Så att jag visste vad jag skulle säga, konstaterar Hallgren. 

När de väl pratade om saken över telefonen kände Fredrik Hallgren att han kanske inte ville göra slut och nu har paret kommit överens om att försöka igen. Men ta det i en lugnare takt.

Trots den turbulenta perioden säger Hallgren att han mår bra. 

Expressen har sökt Fredrik Hallgren. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.