Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bachelorette Sverige

Trippeltvist i säsongspremiären av ”Bachelorette”: ”Skämtar du?”

Tvist efter tvist inledde årets säsong av ”Bachelorette”. 

Hela tre hemliga deltagare dök upp i förklädnad – en chaufför, en sångare och en byggarbetare. 

– Du skämtar?, utbrister Sonja Livbom gång på gång. 

Senaste nöjesnyheterna med Expressen

18 svenska killar har rest till Mexiko för att ge kärleken en chans och för att försöka få årets bachelorette Sonja Livbom, 29, på fall.

I måndagens säsongspremiär i TV4 gavs alla deltagare möjlighet att presentera sig. Och vissa valde att göra det på ett annorlunda sätt. Tre deltagare dök nämligen upp i förklädnad – och årets huvudkaraktär fick sig en lika stor chock varje gång. 

Trippeltvisten inleddes med Patrik Kronström som klev ur bilen som chaufför för att släppa ut nästa deltagare. 

– Det är ju tomt, säger han och stänger igen bakdörren på den svarta bilen. 

Han tar av sig chaufförshatten och de vita handskarna och börjar gå mot den förvirrade Sonja som väntar på röda mattan. 

– Jag är ju egentligen inte chauffören. Jag är också här för att dejta dig, avslöjar Patrik med ett lurigt leende på läpparna.

Sonja tappar hackan och böjer sig i skratt. 

– Nej, men alltså jag skäms typ. För han har sett allt. Han har hört allt. Jag vet inte ens vad jag har gjort, vad jag har sagt. Den snygga chauffören är här för mig. Jag kan inte förstå det här, säger Sonja efteråt. 

Patrik Kronström körde fram deltagarna till Sonja för att sedan göra sin egen entré i programmet.
Foto: TV4
Sonja Livbom hade lagt märke till den snygga chauffören innan han avslöjade sin verkliga identitet.
Foto: TV4 / TV4

Mariachisångaren Renzo

Årets ”Bachelorette” programleds av poddprofilen Edvin Törnblom och det är när han presenterar kvällens underhållning som Sonja Livbom återigen tappar hakan. 

– Det har blivit hög tid, tycker jag, för lite mexikans underhållning. Eller hur? Jag har fixat, jag har ordnat, jag har bokat, jag har ringt, mejlat, allt möjligt för lite äkta Mariachi, säger Törnblom och välkomnar in en sångare och fyra spelmän. 

När numret är slut vänder sig sångaren till Sonja. 

– Sonja, jag är också här för att dejta dig, säger den nya deltagaren Renzo Pinto. 

– Va? Lägg av!, utbrister Sonja. 

– Nej, men jag kunde aldrig gissa det. Han passade så bra in i det här Mariachi-gänget och helt plötsligt så står han där och säger att han ska dejta mig. Jag vart så chockad, säger Sonja till kameran. 

Renzo Pinto gjorde entré förklädd till Mariachisångare.
Foto: TV4
Sonja Livbom fick en chock.
Foto: TV4 / TV4

Byggarbetaren William

Den tredje tvisten kommer när Sonja Livbom är mitt i en dejt med en annan deltagare. Plötsligt hörs ett pipande ljud och en skylift skymtar bakom palmerna. 

– Men alltså vad är det som kommer? Nu kommer det någon mexikansk byggare. Jag vart så chockad, säger Sonja i programmet. 

När maskinen pipit klart presenterar sig deltagaren William Palmblad med ett ”hallå eller!”. Han är klädd i en reflexväst och bär hörselkåpor på huvudet. 

– Jag tänkte sno dig en liten stund. Så du får avsluta det där och gå ner till stora dörren så ska jag ta med dig på en liten dejt?

Foto: TV4
Foto: TV4 / TV4

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.