Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Love is Blind

”Love is blind”-parets bröllopslycka: ”Nu kör vi bara fullt ut”

Meira Omar och Oskar Nordstrand gifte sig i ”Love is blind”. 

Och nu ska paret göra det igen, på sina villkor – men med en viss tidspress.

– Vi har ju lite panik, säger Meira till Expressen. 

Foto: Johan Paulin/Netflix / _A8A3295_Johan Paulin_Netflix.CR3

Meira Omar och Oskar Nordstrand fann kärleken i den svenska upplagan av Netflix succéserie ”Love is blind”. Sedan tv-bröllopet i maj förra året har de kilat stadigt. 

Nu ska paret ta nästa steg: De ska gifta sig på nytt. Redan när inspelningen avslutats visste de att de skulle vilja gifta sig igen, då på sina egna villkor. 

När Expressen når paret har de just kommit hem från en tre veckor lång semesterresa till Thailand. 

– Det här är någonting jag och Oskar pratade om redan förra året. Vi har ju väldigt stora familjer, båda två. Väldigt många vänner. Och har båda någonstans alltid haft en dröm om att få ha en stor fest och få göra det här på det sättet som vi är vana vid, konstaterar Meira. 

Artikeln i korthet:

Meira Omar och Oskar Nordstrand gifte i ”Love is blind”. Nu ska paret gifta sig igen – på sina villkor. 


Bröllopet kommer att ske med kort varsel så planeringen sker under tidspress. Paret ska gifta sig den sista maj på skärgårdsön Idöborg. 


Planen är att bjuda runt 120-130 personer och hitta en balans mellan de afghanska och de svenska traditionerna. 


Gästlistan är inte klar, men ett ”Love is blind”-par står med: Catja Lövstrand och Andreas Tzelidis.

Pressad bröllopsplanering

Det var på Tiktok som ”Love is blind”-paret först avslöjade att de ska gifta sig igen. Plötsligt fanns ett ledigt datum på idylliska Idöborg i skärgården – om två månader. 

– Den andra maj har vi varit gifta i ett år och då kändes det lite passande att kunna göra det i maj. Nu gör vi ju det här bröllopet sista maj så det sker ju snabbt från att vi bestämde det, säger Meira och fortsätter:

– Vi har ju lite panik. Och vi har varit ute och rest i tre veckor och inte kunnat göra så himla mycket. Men nu är vi hemma och har bokat in kanske sex möten redan med olika personer. Så nu kör vi bara fullt ut, fullt ös. 

Hon är övertygad om att de kommer hinna klart med planeringen, men är medveten om att det kommer att bli stressigt. 

Under våren ska Meira och Oskar dessutom flytta, vilket blir ytterligare en del i ekvationen. 

”Love is blind”-paret som är inbjudna

Planen är att bjuda runt 120-130 personer och Meira har en sak som inte är förhandlingsbar: De ska servera afghansk mat på bröllopet. Men det kommer att bli ett övervägande ”svenskt” bröllop.

– Det kommer att vara det bästa av båda världar, känner jag. Jag kan komma dit från min sida med maten och mycket dans, och från Oskars sida så får vi den här idylliska skärgårdsmiljön. Så det är viktigt att båda sidor är representerade, säger Meira. 

Kommer ni att bjuda in några ”Love is blind”-deltagare?

– Vi är inte färdiga med gästlistan än, men för mig är det självklart – jag står ju Catja väldigt nära till exempel. Så det är en självklarhet för mig att bjuda henne. Och Catjas nya kille Adde. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.