Nashville klart för slutspel: "Ska bli grymt"

Nashville, med svenskarna Filip Forsberg, tv, och Gustav Nyquist, mitten, är klart för NHL-slutspelet. Foto: George Walker IV/AP/TT

Nashville är klart för slutspel i NHL om Stanley Cup-pokalen. Detta trots förlust mot redan slutspelsklara Winnipeg med 3–4.

Men genom att Nashville kvitterade i tredje perioden och tog matchen till förlängning spelade förlusten mindre roll. Oavgjort vid full ordinarie matchtid gav laget den enda poäng som behövdes för att greja en plats i slutspelet.

– Jag tycker att vi spelade väldigt bra ikväll. Starkt av oss att komma tillbaka ännu en gång i den tredje perioden, säger Gustav Nyquist till Expressen.