Hoppa till huvudinnehållet

Energieffekt i Värmland AB visar resultat som pekar uppåt

Publicerad:

Företaget är i mål med sin årsredovisning. Så här ser det ut. Verksamheten står bokförd på 8,6 miljoner kronor i omsättning, en nedgång på 17,6 procent jämfört med föregående period. Resultatet före skatt är högre än föregående år, knappt 1,4 miljoner kronor mot cirka 700 000 kronor.

Företaget är i mål med sin årsredovisning. Så här ser det ut.

Rörelseresultatet skjuter fart, och slutar på knappt 1,4 miljoner kronor.

Rörelsemarginal blev 16,2 procent, som är bättre än föregående period. Då var rörelsemarginalen 6,7 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,7 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. Inom branschen för arkitekt- och teknisk konsultverksamhet; teknisk provning och analys är motsvarande genomsnitt 19,1 procent. Noteras ska att företaget har ett dotterbolag, och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig.

Fakta: Energieffekt i Värmland AB

Huvudbranschen för Energieffekt i Värmland är teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och vvs-teknik. Företaget har ett dotterbolag. Redovisningsperioden löper från juli till juni.

Företaget har fyra anställda, enligt årsredovisningen, vilket är en fler än föregående redovisningsår.

Styrelseordförande är Erik Anders Stjärnborg (44).

Branschens ledande företag

Sett till omsättning är Energieffekt i Värmland det 18:e största företaget inom sin specifika bransch i Värmland, som är teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och vvs-teknik.

Företaget är också det 704:e största i landet. Det finns 34 företag i samma bransch i Värmland.

Här nedan syns en översikt över topplistan i den nuvarande branschen, sorterad enligt omsättning. Data hämtas från den senaste registrerade årsredovisningen och kommer att uppdateras i takt med att nya årsredovisningar mottas.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.