Stjärnparet har inte bott ihop – på åtta år

Är förlovade och har barn

Publicerad 2024-04-13

En är professionell fotbollsspelare.

En annan har en internationell musikkarriär.

För Perrie Edwards, 30, och Alex Oxlade-Chamberlain, 30, är det en svår balansgång – och det förlovade paret har inte bott ihop under sina åtta år tillsammans.

Perrie Edwards, artist och tidigare medlem i gruppen Little Mix, och den engelske fotbollsspelaren Alex Oxlade-Chamberlain är vana vid att vara på olika håll och kanter i världen.

Stjärnparet har varit tillsammans i åtta år, är förlovade och har en tvåårig son ihop men deras karriärer har gjort att paret aldrig har levt under samma tak.

Perrie Edwards.

– Under alla de här åtta åren som vi har varit tillsammans har vi inte bott ihop på riktigt, säger Edwards till The Sun.

”Det är tufft”

Duon blev officiellt ett par 2017 när Alex Oxlade-Chamberlain spelade för engelska Liverpool. Nuförtiden huserar han i turkiska Besiktas.

Alex Oxlade-Chamberlain under sin tid i Liverpool.

– Jag ska inte ljuga, det är tufft, säger Edwards och fortsätter:

– När han spelade i Liverpool var han baserad i Manchester och då var det enklare att åka fram och tillbaka. Men nu när han är i Turkiet är det lite svårare och han har inte mycket ledig tid.

Samtidigt som Oxlade-Chamberlain spelar fotboll i en annan del av världen har Edwards fullt upp med sin musikkarriär.

– Jag försöker att lansera en solokarriär samtidigt som jag uppfostrar en tvååring så det är mycket att jonglera med men man försöker att få det fungera för personerna man älskar, eller hur?

Följ ämnen i artikeln