Tom Brady öppnar plötsligt för NFL-comeback

Publicerad 2024-04-13

Tom Brady sitter hos frisören.

Då öppnar den sjufaldige Super Bowl-vinnaren plötsligt för en comeback.

– Jag kan göra som ”MJ” (Michael Jordan) och komma tillbaka. Men jag vet inte om de låter mig göra de, säger han enligt ESPN.

Under sin 22 år långa NFL-karriär växte han ut till sportens kanske största affischnamn av alla.

Nu, två år efter att ha avslutat den aktiva spelarkarriären, kan Tom Brady dock dyka upp på en NFL-arena som spelare igen.

Det hintar han alla fall om i podcasten ”Deep cut”, rapporterar ESPN.

Allt samtidigt som han sitter hos frisören.

– Jag vänder mig inte emot det. Men jag vet inte om de låter mig göra det om jag blir ägare för ett lag. Jag kommer alltid hålla mig i bra form, jag kommer alltid kunna kasta bollen. Jag kan göra som ”MJ” (Michael Jordan) och komma tillbaka. Men jag vet inte om de låter mig göra det, säger 46-åringen.

Detaljen som kan stoppa Tom Brady

I podcasten tas ett scenario upp där San Francisco 49ers kan behöva en quarterback i slutspelet. Därefter nämner Brady själv två lag att ta med i exemplet: New England Patriots och Las Vegas Raiders.

Tom Brady.

I maj 2023 skrev han nämligen på ett avtal för att bli delägare i Raiders, som ännu inte godkänts av ligan. Det beslutet kommenterade ligabasen Roger Goodell i samband med ett ligamöte i mars med en kommentar om att diskussionerna ”gått åt rätt håll”.

– Egentligen är min karriär något som jag lagt bakom mig, det har varit. Jag var en gladiator där ute men nu har jag gått vidare. Nu är det mer: ”Okej, hur kan jag leverera för att lyfta nästa grupp av lagkamrater?”.

Brady kommer även att inleda ett jobb som tv-expert på Fox Sports i sommar.

– Jag älskar att ha en utmaning och testa någonting nytt i livet., säger han.

Följ ämnen i artikeln