Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Leksands IF

Matt Caito förlänger med Leksand – skriver långt kontrakt

Matt Caito förlänger med Leksand.

Amerikanen har skrivit på för fyra nya säsonger i Dalarna.

– Den här platsen har blivit ett andra hem för mig, säger han. 

Här rasar Grönborg mot domarbasen
Leksands Anton Johansson, Matt Caito och Emil Heineman jublar.
Foto: JONAS LJUNGDAHL / BILDBYRÅN

För fyra år sedan kom Matt Caito till Leksand. Nu står det klart att han blir kvar i klubben i fyra år till. Backen har skrivit på ett långt avtal med LIF.

– Det finns ingenting som slår att få spela inför våra supportrar både i Tegera arena och på bortaplan. Den grupp vi har just nu är någonting speciellt och jag vill vara med och tävla om SM-pokalen med det här laget som verkligen är på rätt väg, säger han.

Leksands säsong tog slut i kvartsfinal mot Frölunda. En jämn matchserie gick till sju matcher där laget från Göteborg var starkast. 

Nu bygger sportchefen Thomas Johansson ett lag som han hoppas ska kunna gå längre i slutspelet kommande säsonger. Då ser han Caito som en viktig pusselbit.

– Matt står för stabilitet på en hög nivå år efter år, är en skicklig tvåvägsback som gör andra spelare bättre samt att han är en lagspelare som dessutom trivs väldigt bra i Leksand, säger han. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.