Tiktok-stjärnan Kyle Marisa Roth är död

Julia Fox: Jag är så förkrossad

Publicerad 2024-04-16 22.08

Tiktok-stjärnan Kyle Marisa Roth är död.

Hon blev 36 år.

Tiktok-profilen Kyle Marisa Roths död bekräftas av hennes mamma Jacquie Cohen Roth.

”Min dotter Kyle har gått bort. Hon berörde flera av er personligen och vissa av er via sitt liv på en annan plattform. Ingenting går ihop nu och vi kommer att förstå mer inom några dagar. Var snälla mot varandra”, skriver hon på Linkedin enligt Us Weekly.

Kyle Marisa Roth på Tiktok.

”Vet inte vad som hänt”

Stjärnans syster Lindsay Roth berättar på Instagram att Kyle Marisa Roth dog förra veckan men att dödsorsaken fortfarande är oklar.

”Som familj bearbetar vi det fortfarande och försöker bestämma hur vi ska fira och hedra hennes liv på rätt sätt. Vi vet inte vad som har hänt än. Jag vet att hon berörde så många människor med sin humor, intelligens, skönhet, skvalleraktivism, fysik och mer – hon hade så många gåvor”, skriver hon.

Julia Fox.

Hyllas av Julia Fox

I kommentarsfältet hyllas Tiktok-profilen av skådespelaren Julia Fox.

”Jag vet att jag aldrig har träffat Kyle i verkligheten, men det kändes som att jag kände henne. Jag är så förkrossad och har gråtit ända sedan nyheten läckte på Tiktok. Jag hoppas verkligen att hon inte led och jag hoppas att hon vet hur mycket hon berörde våra liv. Hon var en solstråle och jag kommer att sakna henne djupt”, skriver hon.

Kyle Marisa Roth blev framgångsrik på Tiktok när hon publicerade videor där hon gav sin syn på aktuellt kändisskvaller.

– Vill ni ha mer? Jag ska ge er mer, var hennes signaturfras i klippen.

Följ ämnen i artikeln