”Såg smällfin ut senast – en bortglömd skräll”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide till V86 onsdagen den 17 april på Bjerke och Solvalla • Här kan du rygga andelssystemen

Uppdaterad 2024-04-18 | Publicerad 2024-04-17

Perfect är en av kvällens skrällar på V86 från Bjerke och Solvalla.

V86 körs på Bjerke och Solvalla i kväll.

Här är Sportbladet-experternas bästa spikar och miljonrensare till omgången.

– En av mina skrällar såg smällfin ut senast, blir bortglömd i kväll, säger Joakim ”Rainman” Rosenhed.

– Ni får inte missa skrällen So Superb om ni garderar V86-5, säger Erik Pettersson.


Här ryggar du Sportbladets V86-system:


ANNONS: V86 i kväll. Här hakar du på Sportbladet-experternas andelssystem. Spelstopp 20.30. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

V86 körs på Bjerke och Solvalla i kväll. Spelstopp är klockan 20.30.

MISSA INTE: Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson Hetaste snacket Bästa spelet Rankning. Läs här.


Här ryggar du Sportbladets andelssystem på V86:


ANNONS: Här kan du haka på Sportbladets V86-intervjuer. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du haka på Sportbladets Insider. [Extern länk]


V86-intervjuerna: ”Tar tidig ledning – spikas”


Sju rätt på V75

Vid lördagens V75-omgång satte nio system alla sju rätt i andelslaget. Två system var från Sportbladets experter. Så här gick det:

Erik Pettersson V75

Total vinst: 31 926 kronor

Vinst per system: 12 415 kronor

Vinst per andel: 1 773 kronor

Kostnad per andel: 899 kronor

Rainmans Stora

Total vinst: 83 503 kronor

Vinst per system: 12 102 kronor

Vinst per andel: 1 210 kronor

Kostnad per andel: 500 kronor

Här nedan hittar du experternas genomgång av kvällens omgång. Du får spikarna, miljonrensarna och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 11.35, onsdagen den 17 april.


Här hakar du på Sportbladets V86-system:


ANNONS: V86 i kväll. Här hittar du alla system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets TV-rad. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

12 Ochag Vera Boko (V86-6) kom till Sverige med fina vitsord senast och information då var att hon var förberedd för seger. Men hon tappade rejält med mark från start och den dagen var förstörd. Men upphämtningen var av bästa märke. Det är helt fel favorit i loppet, 6 Charma, då tar jag ställning för Kihlströms uppsittning. Här hoppas jag han kan komma fram utvändigt varvet från mål. Då blir hon inte lätt att tas med. 14 procent.

Miljonrensarna

8 Finnskog Nox (V86-3) var ute i mycket tuffare gäng senast. Han kan öppna och borde få fin position. Här finns rejält värde! Åtta procent.

2 Ready Star (V86-4) kunde inte stå emot en imponerande 6 Esteban Bar senast. Nu gör Goop en del ändringar på sin häst, det gillar man inte, när hästarna är hårt betrodda. Om Esteban Bar kommer bort, eller inte presterar lika igen, så är Westholms häst stekhet. Spets och slut, i så fall. Åtta procent.

Jag gillar 5 Bunny som står fint till här, men glöm inte 10 So Superb (V86-5) om ni garderar loppet. Fem procent.

Både 7 Alegrito och 9 Cabron är för lite spelade i V86-7. Favoriten är bra, men känns aningen överspelad här. Vi kan inte gå på alla favoriter... Åtta respektive fem procent.

Tänk på att...

… det är V86 på Solvalla och Bjerke i kväll.

… vi inleder omgång med två stora favoriter, som tyvärr även, enligt mig, har toppchanser. 5 Lexus B.R. (V86-1) och 4 Don Fanucci Zet (V86-2) tävlar mot sig själva. Trist, men det lutar åt spik-spik i inledningen.


Här ryggar du Petterssons V86-system:


ANNONS: Här kan du haka på Petterssons Exklusiva. [Extern länk]


ANNONS: V86 i kväll. Här hittar du alla system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spikarna

Jag inleder omgången med att spika 5 Lexus B.R. (V86-1) som är en segermaskin som gör årsdebut. Rapporterna är goda och mycket talar för att han sitter i ledningen tidigt och då ska det mycket till för att han ska förlora.

Den andra spiken kommer i V86-2 och det är på storfavoriten 4 Don Fanucci Zet som har lopp i kroppen och har en mycket lämplig uppgift framför sig. Jag tror han gått framåt rejält med loppet senast och i ledningen blir det en promenad i parken.

Miljonrensarna

Det kommer verkligen krävas några skrällar för att få upp värdet i en ganska ljummen omgång och jag vill varna för 8 Finnskog Nox (V86-3) i kallblodsloppet. Han gör oftast det bra och är med där framme, men senast fick han aldrig chansen och hade krafter kvar. Läget är tråkigt den här gången, men han är riktigt startsnabb om man trycker iväg honom och jag tror man kommer det den här gången. Skulle det inte kosta för mycket kan han leda runt om? Åtta procent.

Det finns två skrällar till jag vill varna för och det är 7 Alegrito och 9 Cabron (V86-7). Den förstnämnde kunde inte hota favoriten senast, men han är anmäld med jänkarvagn vilket är intressant och kapacitet finns så det räcker. Åtta procent. Den sistnämnde har varit ute mot tufft motstånd och är härdad. Skulle det bli tempo på tillställningen, och favoriten inte får bestämma där framme, kan han fälla många till slut. Fem procent.

Tänk på att...

… V86-omgången den här veckan delas mellan Bjerke och Solvalla och det ser ganska ljummet ut då vi har några storfavoriter som jag har svårt att se förlora.

6 Esteban Bar (V86-4) övertygade i debuten senast. Övertar ledningen? Är rätt favorit.

12 Ochag Vera Boko (V86-6) var det bra rapporter på senast. Hon gjorde dock bort sig och tappade mycket mark, men reparerade det på ett bra sätt och visade fin fart. Blir det tempo kan Örjan Kihlström komma längst ut och blåsa till dom.

8 Jacques Mearas (V86-8) var inte som bäst senast och har varit ifrån. Läget är jobbigt och rapporterna är ganska låga. Han har kapacitet, men var hamnar man?


Här ryggar du Marios V86-system:


ANNONS: Här kan du haka på Marios Femhundring. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du haka på Marios Hundring. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed

Spiken

4 Don Fanucci Zet (V86-2) var väldigt fin i sin årsdebut och fick ett omöjligt lopp och gick väldigt bra som trea. Han har garanterat flyttat fram sina positioner till i kväll. Man håller ut värsta motbudet 5 Night Brodde sida/sida sen är saken biff. Finns ingen anledning att gardera här, vi får leta skrällar i andra lopp. Inga ändringar är aviserade mot senast: skor fram och barfota bak samt bajk. Hög vinstchans.

Miljonrensarna

2 Fridi (V86-1) har visat fin form under hela 2024 och står perfekt inne i loppet. Hästen är startsnabb där man garanterat kommer få en fin position i den främre träffen. Elva procent just nu! Addera barfota runt om. Jag tycker det skiljer alldeles för mycket i spelprocent till favoriten 5 Lexus B.R. (66 just nu) som gör årsdebut. Det låter bra från stallet men jag vill se det först. Dessa två tycker jag sticker ut i loppet.

8 Finnskog Nox (V86-3) fick chansen alldeles för sent senast. Jag tror kusken är betydligt mer offensiv i kväll och jag värderar vinstchanserna högre än åtta procent. Given på lappen och tränaren Henrik Kulblik känner sig inte i slagen i förhandsintervjuerna.

5 Perfect (V86-4) såg smällfin ut senast som fastlås. Spår 5 är ett kanonspår med en startsnabb häst som blir märkbart bortglömd till fem procent. Tränaren Elke Frinta är nöjd med sin häst för dagen. Drag.

Tänk på att...

… V86 delas mellan Bjerke och Solvalla i kväll med spelstopp klockan 20.30.


Här ryggar du ”Rainmans” V86-system:


ANNONS: Här kan du haka på Rainmans Travrad. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du haka på Rainmans Stora. [Extern länk]


Robert Lipovac:

Spikarna

4 Don Fanucci Zet (V86-2) gjorde en efterlängtad comeback senast och som man aviserade på förhand så blev det ett passivt upplägg med full fart över mål. Intrycket var lysande och siktet bör vara inställt på Elitloppet. Jag räknar med att han är ännu bättre den här gången och Daniel Redén är uppåt. Han möter ”ingenting” och även om procenten kommer bli Järvsöfaks-liknande så är det bara att spika och bläddra vidare.

Miljonrensarna

2 Fridi (V86-1) har en smickrande resultatrad och har gjort det väldigt bra under 2024. Hästen är snabb ut och över kort distans bör det vara lockande att testa i ledningen. Barfota runt om för första gången vilket man meddelar bör ge en bra effekt och då det skiljer så pass mycket i streck gentemot favoriten så är stoet given. Drag! Tio procent.

9 Cabron (V86-7) gjorde ett par vassa insatser under fjolåret och står sig bra i detta lopp. Nu gör han årsdebut men det låter uppåt från stallhåll och det är aviserat barfota fram vilket är plus. Streckas till fyra procent.

Tänk på att...

6 Esteban Bar (V86-4) var grym i debuten för Björn Goop och nu hänger man på en jänkarvagn. Kan vara så att han bara är bäst.

1 N.Y. Moet (V86-5) gäller som spetsfavorit där hon trivs som allra bäst. Är hästen att slå.


Här ryggar du Roberts V86-system:


ANNONS: Här kan du haka på Roberts Tvåhundring. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du haka på Roberts Skrällkoll. [Extern länk]


Här ryggar du Sportbladets V86-system:


ANNONS: Här kan ni haka på Sportbladets Mini. [Extern länk]


ANNONS: V86 i kväll. Här finns Sportbladet-experternas andelssystem. Spelstopp 20.30. [Extern länk]


Följ ämnen i artikeln