AnnonsBurlöv Center

Lediga lägenheter i Burlövs nya landmärke – Kvarteret Hanna

Kvarteret Hanna är ett nytt landmärke i Burlöv. I både den 14 våningar höga och den lägre delen av byggnaden finns det moderna och bekväma bostadsrättslägenheter, med närhet till den nybyggda stationen. Takterrassen högst upp bjuder på en fantastisk utsikt över både Malmö och Lund.

Öppna bild i helskärmsläge

Läs mer om Hanna Tower – se vilka lägenheter som är till salu och intresseanmäl dig här

I Kvarteret Hannas bostadsrättsförening finns det 56 lägenheter i storlekar från enrummare på 26 kvadratmeter och trerummare på 90 kvadrat.

– Här finns något för alla, vi har många olika varianter och storlekar på lägenheterna, berättar Lisa Samuelsson, mäklare på Croisette.

– Allt från de som flyttar hemifrån och behöver en liten lägenhet till det äldre paret som säljer villan kommer att trivas här. Oavsett ålder passar det för dem som vill ha ett nyproducerat, modernt och bekvämt boende med närhet till goda kommunikationer och all service i Burlöv Center och runtomkring.

Lisa Samuelsson, mäklare på Croisette.
Öppna bild i helskärmsläge

Unika lägenheter och härlig takterrass

Husets hörnbalkonger har inglasade delar och på taket av den höga byggnaden finns en takterrass som är öppen för alla boende. Den är i två nivåer, har inglasade partier och en lummig växtlighet och bjuder på härliga möjligheter att samla vänner och familj. Dessutom bjuder takterrassen på en enastående utsikt över Malmö, Lund och havet. På de översta planen finns fyra etagelägenheter.

– De är unika för området, här hittar du inget liknande. Det är treor som har upp till fem meters takhöjd i de sociala delarna. Det finns två kvar till försäljning, berättar Lisa Samuelsson.

Öppna bild i helskärmsläge

I högdelen finns det framför allt tvårummare kvar till försäljning och några ettor på de lägre planen. Under maj kommer Lisa Samuelsson att öppna upp en visningslägenhet som spekulanter kan komma och titta på och bilda sig en tydlig uppfattning om hur det kan vara att leva och bo i Kvarteret Hanna.

– Det är en trea i den lägre huskroppen som vi kommer att visa. Genomgående i alla lägenheter är den höga standarden på materialvalen, inredning från Marbodal i kök och de helkaklade badrummen, parkettgolv i alla rum och väldigt stilrent. Det finns också en innergård med gemensamma sittytor, cykelparkering och mycket grönska, berättar Lisa.

Öppna bild i helskärmsläge

Område i förändring

Burlöv är ett område i stor förändring, Kvarteret Hanna och den nya stationen med fyrspåret mellan Malmö och Lund är bara början. Kommunen bygger nya skolor, förskolor och badhus och skapar möjligheter för nya bostadsområden, stadsdelar och handelsområden, och befolkningen ökar.

– Det är ett område som passar väldigt många, med ett strategiskt läge för den som vill ha nära till allt utan att bo mitt i smeten i storstan. Området är fortfarande under utveckling och kommer förändras över tid, detta är verkligen startskottet för något vi är säkra på kommer att bli väldigt bra när det är klart, säger Lisa Samuelsson.

Öppna bild i helskärmsläge

Sofie Karlsryd, centrumchef och vd för Burlöv Center Fastighets AB säger:

– Den här byggnaden är ett nytt landmärke i Burlöv, ett fantastiskt hus precis bredvid den nya stationen. Vi ser en stor potential här med närhet till all service i Burlöv Center, det utbud som finns i Kvarteret Hanna med restauranger och service och läget med enkla kommunikationer vidare ut i Skåne.

Läs mer om Hanna Tower – se vilka lägenheter som är till salu och intresseanmäl dig här

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Sydsvenskans redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan