Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

HBO Max

Första norska serien på Max: ”MILF of Norway”

Medelålderskris och Internetporr. 

”MILF of Norway” blir den första norska originalserien på streamingtjänsten Max. 

– ”MILF of Norway” har blivit så mycket mer än jag hade föreställt mig, och jag hoppas att tittarna kommer njuta av seriens roliga och ganska mörka universum, säger skådespelaren Mariann Hole. 

Trond Fausa Aurvåg och Mariann Hole i ”MILF of Norway”.
Foto: Max / Warner Bros. Discovery

Det var i mars som Warner Bros. Discovery meddelade att Max – streamingtjänsten ska sammanföra innehåll från Discovery Plus och HBO Max samt Eurosports premiumabonnemangstjänst – lanseras i Sverige 21 maj. 

Redan då stod klart att dokumentärserien ”This is Benjamin Ingrosso” blir första svenska originalserien på Max. Nu bekräftar Warner Bros. Discovery vad som kommer från Norge på lanseringsdagen. 

”MILF of Norway” är en serie på åtta avsnitt med Mariann Hole och Trond Fausa Aurvåg i huvudrollerna. Huvudregissör är Rune Langlo. 

Så blir ”MILF of Norway” på Max – premiär 21 mars

Mariann Hole spelar Lene, en kvinna i lägre 40-årsåldern med make och tonårsson. Om handlingen: ”Gnistan i Lenes äktenskap är borta sedan länge när hon plötsligt förlorar sitt jobb på en prestigefull reklambyrå.”

Vidare: ”Vilsen och förödmjukad undrar hon vad hon ska ta sig till härnäst. Under en berusad kväll lägger hon upp en lättklädd bild på sig själv iförd en folkdräkt, mest som ett skämt, på webbsidan InsideFans. Men Lene inser snabbt att det finns en nischad publik som är sugna på mer och är villiga att betala för det.”

– En serie om internetporr och en medelålderskris var inte direkt på min önskelista, men manuset var otroligt. Kombinerat med en drömuppställning av skådespelare och Rune Langlo som regissör så var det omöjligt att säga nej, säger Mariann Hole i en kommentar. 

Magnus Vatn, VP Content & Programming på Warner Bros. Discovery Norge: 

– Vi har dokumenterad erfarenhet av att skapa innehåll som får tittare att skratta och samtidigt framkalla starka känslor som berör, och vi är övertygade om att ”MILF of Norway” inte är något undantag.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.