Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bayern München

Harry Kanes dröm om titel lever – slog ut Arsenal

Harry Kanes sista dröm om en titel lever.

Tacka Joshua Kimmich för det.

Högerbacken nickade in matchens enda mål när Bayern München slog ut Arsenal.

Svennis: "En dröm hela livet – nu hände det"
Foto: CHRISTIAN BRUNA / AP TT NYHETSBYRÅN
Titeldrömmen lever för Harry Kane efter att Bayern München slagit ut Arsenal ur Champions League.
Foto: CHRISTIAN BRUNA / AP TT NYHETSBYRÅN

I somras lämnade Harry Kane, 30, Tottenham för Tyskland och storklubben Bayern München

Det uttalade målet med flytten var att äntligen få vinna en titel, något han inte fått uppleva i Tottenham.

Bayern München hade vunnit elva raka ligatitlar inför Kanes första säsong i klubben och flytten sågs i det närmaste som en garanti för titlar. Så har det inte blivit. Tidigt på säsongen föll man i den inhemska supercupen, i november kraschade man ur tyska cupen mot Saarbrücken från tredjeligan och man var aldrig riktigt nära att hota succélaget Bayer Leverkusen i kampen om ligatiteln.

Kimmich hjälte för Bayern

Sista chansen till en titel för Kane och Bayern München den här säsongen är alltså Champions League. Bayern kom till onsdagens retur mot Arsenal med ett 2-2 resultat i bagaget hem från matchen i London förra veckan.

Chanserna var inte många i München, men till slut dök den upp. Då fullföljde högerbacken Joshua Kimmich ett anfall och nickade in 1-0 till hemmalaget från nära håll.

Matchen slutade 1-0 till Bayern München som därmed vinner dubbelmötet med 3-2. Därmed har Kane och hans lagkamrater fortfarande chansen att vinna en titel den här säsongen. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.