AnnonsBiltema

Biltema blomstrar - därför ökar kunderna i Helsingborg: “Allt fler upptäcker våra prisvärda och funktionella produkter”

Snart är det dags att sätta punkt för årets långa vinter, men har du allt du behöver för att välkomna våren? Oavsett om du vill damma av bilen och ge den en ny och fräsch look, eller fixa trädgården, har Biltema allt du behöver. 

– Vi har ett brett och prisvärt sortiment. Du hittar allt hos oss, oavsett om det är tvättsvampar, spik till trallen eller såpbubblor till barnen, säger Almir på Biltema i Helsingborg. 

Almir på Biltema i Helsingborg.
Öppna bild i helskärmsläge

Bilreservdelar, biltillbehör och verktyg var länge grundpelarna i Biltemas verksamhet. Idag erbjuder de mycket mer än bara produkter till din bil. Men det är en sak som det rikstäckande var huset inte tummar på, nämligen deras slogan: ”Varför betala mer?”. 

– Vi erbjuder prisvärda produkter för hela familjen. Just nu har vi cirka 19 000 produkter, men vi utökar hela tiden vårt sortiment, säger Almir på Biltema i Helsingborg. 

Hitta allt du behöver inför årets grillsäsong här

Biltemas historia sträcker sig mer än 60 år tillbaka i tiden – det är 60 år av bra priser och god kvalitet.
Öppna bild i helskärmsläge

Biltemas affärsidé har visat sig vara ett vinnande koncept. Varuhuset i Helsingborg har sett en mycket positiv utveckling under de senaste åren, inte minst nu under lågkonjunkturen. Förutom deras breda sortiment har de ett populärt café där alla hungriga besökare kan mumsa i sig allt från korv till läskande gott fikabröd. 

– Vår korv är både prisvärd och populär året runt. Nu när våren börjar närma sig har vi även börjat sälja mjukglass. Vi märker att både stora och små kunder strömmar till vårt café. Mjukglass behöver inte kosta en förmögenhet, säger Almir.

Se hela menyn på Biltema Café här – korv eller kaffe och bulle för 5 kr

Några av alternativen att välja bland på Biltema Café i Helsingborg.
Öppna bild i helskärmsläge

Samtidigt som Biltema plockar fram glassmaskinen möblerar de även om i varuhuset. Det är nämligen hög tid att ta itu med allt som kommer med våren. Just nu är det många som köper produkter för att tvätta bilen. 

– Vi har allt för att din bil ska bli skinande ren. I vårt sortiment hittar du många produkter anpassade för rengöring av bilar, både invändigt och utvändigt, säger han och vill passa på och påminna alla läsare om att inte glömma bort trädgården. 

Bitema har nämligen allt som du behöver för att göra din trädgård redo för en lång och härlig säsong. Det spelar ingen roll om du är på jakt efter en kratta, trädgårdsmöbler eller komposittrall. 

– Träkomposit är ett lättskött material med mycket god hållbarhet och som inte behöver efterbehandlas, säger Almir och berättar att träkomposit passar utmärkt för altaner, terrasser och balkonger, men också runt poolen.

Är det dags att skaffa elcykel? Det här ska du tänka på inför köpet - läs hela guiden här

Beställ din vara på nätet och hämta den på Biltema i Helsingborg.
Öppna bild i helskärmsläge

Om du är intresserad av att besöka Biltema har de öppet från klockan 07.00 till 20.00 alla vardagar, men de har även generösa öppettider under helgen. Du kan också beställa dina varor på nätet – och hämta dem i varuhuset.

– Vi plockar ihop allt åt dig. Det är oerhört smidigt. Det känns även jättekul att allt fler upptäcker våra prisvärda och funktionella produkter, säger Almir. 

Hitta öppettiderna på Biltema i Helsingborg här – och hitta vårens måsten i butiken

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av HDs redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan