Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Alexander Isak jagas av Arsenal – kan bli dyraste svensken någonsin

Arsenal jagar Alexander Isak.

Enligt The Guardian är den svenske anfallaren är en prioriterad värvning för klubben i sommar.

Prislappen väntas ligga på drygt 1,2 miljarder kronor och skulle i så fall göra Isak till den dyraste svenske spelaren någonsin.

"Det blev för mycket för hjärtat – och tårarna"
Alexander Isak jagas av Arsenal, enligt uppgifter till The Guardian.
Foto: RICHARD LEE/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Under säsongen har Alexander Isak vid upprepade tillfällen placerats i Arsenal kommande säsong. Nu rapporterar trovärdiga The Guardian att Isak är ett ”prioriterat transfermål” för Arsenal i sommar. 

Arsenal har bara en chans kvar att vinna en titel den här säsongen efter onsdagens uttåg ur Champions League mot Bayern München. The Guardian uppger att Arsenals ägare är villiga att skjuta till pengar övergångsbudgeten för att spetsa laget ytterligare till nästa säsong. 

Alexander Isak väntas kosta 1,2 miljarder kronor. Som alternativ till Isak har Arsenal bland annat Crystal Palaces Michael Olise, Juventus Dusan Vlahovic och ytterligare en svensk – Sportings Viktor Gyökeres. 

Alexander Isak har gjort 31 mål på 61 matcher för Newcastle sedan han flyttade till norra England från Real Sociedad sommaren 2022. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.