”Gift vid första ögonkastet”-Jimmi om dejtingryktena: ”Förvånad”

Dementerar påstådda relationen

Publicerad 2024-04-20 17.39

Jimmi Nordqvist gifte sig i tv med en person han aldrig träffat.

Men på sociala medier ryktas det om att deltagaren inte var singel när han sökte till programmet.

– Jag såg det och blev väldigt förvånad, säger han.

Jimmi Nordqvist, 33, gifte sig med Linnea Alsberg, 27, i SVT:s ”Gift vid första ögonkastet”.

Men på sociala medier pratas det om att Jimmi Nordqvist var i en kärleksrelation samtidigt som han sökte till programmet.

Nu skjuter han ner ryktena.

– Jag såg det och blev väldigt förvånad. Min senaste relation före programmet tog slut 18 månader tidigare och efter det var det ganska torrt på den fronten. Det ligger ingen sanning alls bakom ryktet, säger han.

Jimmi Nordqvist

Oron inför matchningen: ”Jobbigt att hantera”

Något som tas upp i programmet är att Jimmi Nordqvist har lätt att bli kär och öppna upp sig snabbt. Deltagaren uppskattar den sidan hos sig själv, men säger att det finns situationer där det kan vara tufft.

– Jag gick in med inställningen att jag gör det här till hundra procent och är helt sårbar och öppen. Då har man åtminstone gett allt tänker jag. Sen finns det såklart tillfällen där det är negativt att ha så nära till känslor, men mestadels tycker jag om den delen av mig själv.

 Linnea Alsberg och Jimmi Nordqvist.

Var det något du var orolig för med matchningen?

– Jag tycker det är svårt att träffa personer som har höga murar runt sig och inte kan vara sårbara. Så om min match hade varit en sån person hade det varit jobbigt att hantera. Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig runt såna personer.

När Jimmi Nordqvist mötte Linnea Alsberg för första gången vid altaret kunde han slappna av.

– Det var en väldigt skön känsla. Hon kom in med ett stort leende på läpparna och verkade lika nervös och glad som jag. Jag kände att vi verkligen kunde dela glädjen i det här.