15 sekunder senare gjorde han mål – sedan satte han avgörande 2–1.

– Jag hann inte tänka så mycket, säger matchhjälten i Discovery.

Följ ämnen

Cooper-Love slösade ingen tid när han kom in med kvarten kvar.

Anfallaren pressade Mjällbyförsvaret – Gustav Lundgren snodde åt sig bollen, tog den med sig innan han hittade inhopparen i straffområdet som bredsidade in 1–0.

Med sin första bollkontakt, efter 15 sekunder på planen.

Gästernas Jacob Kiileroch Rask stack emellan med en kvittering – men i 83:e minuten avgjorde Cooper-Love med sitt andra.

– Otroligt skönt, säger 22-åringen.

”Otroligt jävla dåliga”

Förlusten är Mjällbys första i årets allsvenska.

– Vi åker upp och tror att vi ska vara sköna. Vi får börja med grunderna. Börja smälla på och vinna duellerna, säger lagkaptenen Jesper Gustavsson.

– Vi är otroligt jävla dåliga, jag har inte så mycket mer att säga.

”Blir rörigt”

Inledningsvis präglades matchen av Mjällbys mittbackskris.

Ordinarie Rasmus Wikström kom inte till spel på grund av skada. Och värre blev det.

Tom Pettersson fick en spark på läppen, började blöda och tvingades byta.

Strax därefter blev Colin Rösler liggande efter att ha fått en boll i huvudet. Han spelade dock vidare – men inte halvleken ut. Norrmannen satte sig ner på stopptid och efter konsultation med klubbens sjukvårdare blev det nytt byte.

Två av tre startande mittbackar ofrivilligt utbytta alltså.

– Det blir lite rörigt, säger den tredje, Arvid Brorsson, i halvtid.