Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kristina Keyyo Petrushina

Keyyos kryptiska besked om kärleken

Kristina ”Keyyo” Petrushina är en av deltagarna i SVT:s nya underhållningssatsning ”Detektiverna”.

Hon avslöjar att hon precis har spelat in ett nytt program i Malaysia och avslutade nyligen årets kärleksfulla ”Hotell romantik”-säsong.

Men gällande sitt eget kärleksliv är hon kryptisk.

– Jag har väldigt mycket kärlek i mitt liv, säger hon.

Kristina ”Keyyo” Petrushina.
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN
”Keyyo” ihop med Nassim al Fakir i SVT:s nya ”Detektiverna”.
Foto: SVT

Kristina ”Keyyo” Petrushina syns flitigt i tv-rutan som programledare i ”Hotell romantik”, medverkande i ”Komiker utan gränser” och nu i SVT:s nya underhållningssatsning ”Detektiverna”.

I det nya programmet, som har premiär i SVT på söndagskvällen, ska kändisar lösa olika uppdrag på detektivtema två och två. De har en ny partner i varje program och turas dessutom om att vara spelledare. De Keyyo tävlar mot i programmet är Anis Don Demina, Morgan Alling, Arantxa Álvarez, Nassim Al Fakir, Nisse Hallberg och Sussie Eriksson.

– Det var jättekul. Det är framför allt väldigt roligt när man får spela in och jobba med sina bästa jobbkompisar, säger Keyyo om programmet som har vissa likheter med ”Bäst i test” som SVT förlorade till TV4 och där Keyyo också har medverkat.

Anis Don Demina, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Sussie Eriksson, Morgan Alling, Arantxa Álvarez och Nassim Al Fakir i SVT:s nya ”Detektiverna”
Foto: Janne Danielsson / SVT

Bröllopslyckan i ”Hotell romantik”

Säsong två av ”Hotell romantik”, där Keyyo är programledare ihop med Erik Ekstrand, har precis avslutats på SVT. Det var en kärleksfull säsong där det bildades flera par bland de deltagande 65-plussarna. Ett par slog till och med till och gifte sig i programmet – Anneli Holm och Thomas Hynes.

Anneli Holm och Thomas Hynes när de gifter sig i ”Hotell romantik”.
Programledarna i ”Hotell romantik¥ Erik Ekstrand och Kristina “Keyyo” Petrushina.
Foto: Janne Danielsson / SVT

– Det var så chockartat. Det var otroligt fint. Och det är väldigt fint att de har hållit ihop sedan programmets avslut. Det är väldigt kul att få bevittna det från första parkett. Från att det är två människor som inte känner varandra till att det går så bra, säger hon.

Det blir ännu mer tv för Keyyo framöver. 

– Jag har precis kommit hem från en jätterolig inspelning i Malaysia för ett program. Det är mycket roligt att se fram emot, säger Keyyo som dock inte får avslöja mer i nuläget.

Keyyos betyg på livet: 

Karriär

– Jag känner att jag gör jätteroliga saker. Och jag är redo att utmana och utveckla mig själv på nya områden. Och är så jäkla glad att man får jobba med det man gör. 

Ekonomi

– Jo, men ändå en fyra. När man flyttade hemifrån så insåg man hur satans jävla dyrt det är att köpa en hushållshost. Men jag har det i min kyl. Och det gör mig jävligt glad. I den här ekonomin har jag ost, så jag har inget att klaga på. 

Hälsa

– Gud, det kommer bli fyrfest. Fyrklöver. Jag känner att jag mår bra, äter bra och tränar bra. Jag känner att jag mår bra i både hjärta och själ.

Kärleksliv

– Jag väntade på den. Ja, det känns bra. Jag har väldigt mycket kärlek i mitt liv. Väldigt mycket fina människor. 

Men är du i ett förhållande eller är du singel? 

– Och där tar intervjun slut. Kärlek till er. Kärlek till er allihopa, säger Keyyo och skrattar.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.