Hoppa till huvudinnehållet

P-O's VVS Service AB fortsätter växa

Publicerad:

Företaget är i mål med sin årsredovisning. Så här ser det ut. Verksamhetens omsättning stiger med 22,2 procent och blev 2023 knappt 6,2 miljoner kronor. Resultatet före skatt är högre än föregående år, omkring 350 000 kronor mot 9000 kronor.

Företaget är i mål med sin årsredovisning. Så här ser det ut.

Rörelseresultatet skjuter fart, och slutar på 500 000 kronor.

Siffrorna ger en rörelsemarginal på 8,1 procent, som är bättre än 2022. Då var rörelsemarginalen 0,2 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,7 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. Inom branschen för specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet ligger det motsvarande genomsnittet på 6,8 procent. Det är värt att notera att företaget inkluderar ett dotterbolag och att resultaten för varje företag rapporteras individuellt.

P-O's Vvs Service i korthet

P-O's Vvs Service har funnits som företag sedan 2010 och har värme- och sanitetsarbeten som sin huvudbransch. Företaget har ett dotterbolag.

Företaget har fyra anställda, enligt årsredovisningen, vilket är samma antal som föregående redovisningsår.

Branschtoppen i översikt

Sett till omsättning är P-O's Vvs Service det 49:e största företaget inom sin specifika bransch i Värmland, som är värme- och sanitetsarbeten.

Företaget är också det 1809:e största i landet. Det finns 71 företag i samma bransch i Värmland.

Här nedan syns en översikt över topplistan i den nuvarande branschen, sorterad enligt omsättning. Data hämtas från den senaste registrerade årsredovisningen och kommer att uppdateras i takt med att nya årsredovisningar mottas.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.